«Να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ»!

Έκκληση των Ψωμιάδη, Πούφλη, Κίναλη προς τον ΠΣΑΠΠ να μην εναντιώνεται στα συμφέροντα των μελών του!

Στα... ψιλά πέρασε η αναβολή αορίστως τριών αιτήσεων κατάπτωσης της εγγυητικής του Θεσπρωτού στην ΕΕΑ από πρώην ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, προέκυψε μεγάλο θέμα με τη σημείωση της Επιτροπής ότι αυτή έχει δεσμευτεί. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν στο FL News οι Χρήστος Ψωμιάδης, Κλέων Πούφλης και Βασίλης Κίναλης, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΠΠ, ήταν αυτός που δεν τους επέτρεψε να πάρουν τα χρήματά τους!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η εγγυητική των 150 χιλιάδων ευρώ δεσμεύτηκε για... 20 χιλιάδες ευρώ εξαιτίας της πολιτικής του ΠΣΑΠΠ να καταθέσει πρόσθετα ασφαλιστικά μέτρα και να δεσμεύσει όλο το ποσό για... μελλοντικές διεκδικήσεις. Αντί δηλαδή να εμποδίσει τις ΠΑΕ να πάρουν χρήματα, εμπόδισε τα μέλη του να πληρωθούν, ενώ γνωρίζει ότι ως 31 Δεκεμβρίου οι εγγυητικές δεν μπορούν να επιστραφούν.

Σε επικοινωνία που είχαν οι Πούφλης, Ψωμιάδης, Κίναλης με το FL News ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Παρακαλούμε πολύ τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τους δικηγόρους του να σταματήσουν να μας κάνουν κακό! Πρώτα έβαλε την εκπρόσωπό του στην ΠΕΕΟΔ να απορρίψει την προσφυγή του Ψωμιάδη και όταν πήγαμε στα πολιτικά δικαστήρια να πάρουμε τα λεφτά μας, έβαλε τους δικηγόρους να μπλοκάρουν 150 χιλιάδες για να μην πληρωθούμε εμείς 20 χιλιάδες ευρώ.

Παρακαλούμε τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ να παραιτηθεί για το κακό που μας έκανε και να μας ελευθερώσει την εγγυητική. Χάνουμε τα λεφτά μας από τις λάθος ενέργειές του και δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Παραβιάζει κατάφωρα το καταστατικό του. Αυτό προβλέπει ρητά να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του και όχι να τα μπλοκάρει. Παρακαλούμε και όσους συναδέλφους τον ψήφισαν μέσω του αρχηγού της ομάδας να ανακαλέσουν την ψήφο τους λόγω της ζημιάς που μας προκάλεσε».

Ο Ψωμιάδης, μάλιστα, παρακάλεσε και για την αντικατάσταση της κ. Γαλάνη, ώστε να μην απορριφθεί ξανά προσφυγή ποδοσφαιριστή την οποία κάνουν δεκτή τα πολιτικά δικαστήρια...

Last modified onΤρίτη, 06 Ιούνιος 2023 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep