«Ενεργοποίηση χωρίς επιβολή»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των υποθέσεων των Γιώργου Λαμπρόπουλου, Πινδώνη κατά της Παναχαϊκής.

Δύο... ιδιαίτερες προσφυγές εκδικάστηκαν την Τρίτη (09/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Παναχαϊκής. Πρόκειται γι' αυτές των Γιώργου Λαμπρόπουλου, Θανάση Πινδώνη. Γιατί ιδιαίτερες; Γιατί αμφότεροι πρόπερσι είχαν πάρει στα χέρια τους αποφάσεις επιβολής ποινών, δεν πρόλαβαν να πάρουν τα χρήματά τους και φέτος επανήλθαν με αιτήσεις ενεργοποίησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος τους Γιώργος Παναγόπουλος ανέφερε στην εκδίκαση:

«Η Παναχαϊκή έχει πτωτεύσει και υποβιβαστεί πολλές φορές και επανέρχεται. Πρόπερσι ξεκίνησα διαδικασίες για έξι ποδοσφαιριστές. Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης βαθμών, αναγνώρισε τη διαδοχή της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005, όμως η ομάδα υποβιβάστηκε γιατί δεν πλήρωσε και δεν πρόλαβαν να πάρουν τα χρήματά τους.

Αποδεικνύω ότι υπάρχει διαδοχή, γι' αυτό ζητάμε κατευθείαν την ενεργοποίηση ποινών. Η Παναχαϊκή, άλλωστε, μπορεί να πτωχεύσει, να υποβιβαστεί και να μην προλάβουμε πάλι. Εμείς δεν ζητάμε το 50% του 50%. Για τις σχετικές αποφάσεις που επιδικάστηκε το 25% συναίνεσαν οι δύο πλευρές».

Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, Αργύρης Λίβας τόνισε: «Ο κανονισμός είναι σαφής. Δεν νοείται ενεργοποίηση χωρίς επιβολή. Σ' εμάς δεν έχει φτάσει ποτέ επιβολή ποινών των δύο ποδοσφαιριστών».

Εννοείται ότι αν οι Λαμπρόπουλος, Πινδώνης δικαιωθούν, τότε για τους Κοκκινόμαυρους θα ανοίξουν δύο νέα «μέτωπα» τα οποία, φυσικά, δεν υπολόγιζαν. Δόθηκε, πάντως, προθεσμία για υπομνήματα ως τις 16 Μαΐου.

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2023 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep