Ερήμην η Αναγέννηση Καρδίτσας

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής του νέου δικηγόρου της ΠΑΕ Αργύρη Λίβα. Τι διεκδικούν Πολίτης, Γκίνη, Κουτρομάνος.

Στο πινάκιο της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (28/11) ήταν δύο πρωτοείσακτες προσφυγές και μία εξ αναβολής κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Όλες, μάλιστα, συζητήθηκαν ερήμην της θεσσαλικής ομάδας, καθώς απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής του νέου δικηγόρου της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα. Ο τελευταίος διαδέχτηκε τον Χάρη Γρηγορίου στη νομική εκπροσώπηση της ΑΣΑ και ο συνάδελφός του Τάκης Μπιλίρης ζήτησε, χωρίς αποτέλεσμα, αναβολή λόγω αδυναμίας του να παραστεί. Έτσι, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Δημήτρη Πολίτη, Δαμιανού Γκίνη, Δημήτρη Κουτρομάνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην εκδίκαση της προσφυγής του Πολίτη, ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής έκανε λόγο για οφειλόμενα 4.060 ευρώ. Ο πρώην γκολκίπερ της Αναγέννησης από την πλευρά του επεσήμανε ότι του οφείλονται μισθοί, δώρα και επιδόματα σίτισης και ενοικίου.

Το ποσό των 6.000 ευρώ διεκδικεί ο Δαμιανός Γκίνη. «Η ΠΑΕ έχει αναγνωρίσει τις οφειλές και είχε υποσχεθεί ότι θα πλήρωνε ως τις 30 Σεπτεμβρίου», τόνισε ο Αλαφραγκής στη συζήτηση της υπόθεσης και συμπλήρωσε: «Οι οφειλές είναι 6.000 ευρώ, όλες αναγνωρισμένες από την ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στον Κουτρομάνο, τα χρήματα που διεκδικεί είναι 8.795 ευρώ. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης είπε:

«Το ιδιωτικό συμφωνητικό υπεγράφη στις 3/8/21, δηλαδή πριν δημοσιευτεί η άδεια σύστασης του καταστατικού της εταιρείας στο ΓΕΜΗ. Το υπέγραφε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που φαίνεται ως πρόεδρος της υπό ίδρυση τότε ΠΑΕ. Αφενός ήταν πρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματείου, αφετέρου από 29/7/21 μέλος της προσωρινής διοίκησης. Στις 9/8/21 δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ η άδεια σύστασης και το καταστατικό. Την ίδια ημέρα η ομάδα προέβη σε καταβολή ποσού σε μετρητά και προκύπτει η βούληση της ιδρυθείσας ΠΑΕ να αναλάβει τις υποχρεώσεις του συμφωνητικού.

Το ποσό των 2.000 που δόθηκε ήταν προκαταβολή έναντι του επαγγελματικού συμβολαίου. Αναγνώρισε έτσι την εγκυρότητα της σύμβασης. Τέλη Αυγούστου υπεγράφη το συμβόλαιο. Η ΠΑΕ από τον Σεπτέμβριο ως τον Φεβρουάριο πλήρωνε όλες τις παροχές. Όλα έμειναν ανεξόφλητα από τη δόση Φεβρουαρίου και έπειτα. Ζητάμε μισθούς, δόσεις συμβολαίου και τις έκτακτες παροχές που προβλέπονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό».

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep