Ο Ντονγκού στην ΑΣΑ

Αποκτήθηκε ο 27χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 κατέγραψε 3 συμμετοχές με τη Μπαρτσελόνα.

Στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας ανήκει από το Σάββατο (24/09) και επίσημα ο Ζαν Μαρί Ντονγκού. Πρόκειται για 27χρονο Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 είχε καταγράψει 3 συμμετοχές και είχε βρει μία φορά δίχτυα με τη Μπαρτσελόνα.

Την περσινή σεζόν έπαιξε στην ισπανική Ζαμόρα (12 συμμετοχές, 1 γκολ). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Χόνκα (37 ματς, 13 γκολ), Σαραγόσα (31 αγώνες, 7 γκολ), Λούγκο (14 συμμετοχές, 1 γκολ), Γέιδα (8 συμμετοχές), Ταραγόνα (8 ματς). Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jean Marie Dongou. Ο Jean Marie γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1995 στην περιοχή Douala του Καμερούν και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Eto’ο στη Βαρκελώνη για να μεταπηδήσει έπειτα στις Ακαδημίες της Barcelona. Με τους Μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τόσο με τις U-16, U-18 και U-19 όσο και με την Barcelona B’, όπου με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου, στην οποία αγωνίστηκε για μία φορά. Τη σεζόν 2015-16 μεταγράφηκε στη Zaragoza, όπου παρέμεινε για μία διετία. Έπειτα μετακόμισε στην Gimnastic, πριν μεταγραφεί στην επίσης ισπανική Lugo. Τον Ιανουάριο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 παραχωρήθηκε δανεικός στη Lleida Esportiou. Το 2019 μετακόμισε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, αφού φόρεσε τη φανέλα της Honka, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Zamora. Να σημειωθεί πως μετρά τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ με την U-20 της Εθνικής Καμερούν.

Jean Marie καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2022 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep