Μισή ντουζίνα αναβολές ο Ηρόδοτος

Οι Κρητικοί πέτυχαν την αναβολή εκδίκασης έξι προσφυγών.

Σε διαδικασία ενίσχυσης βρίσκεται ο Ηρόδοτος, όμως παράλληλα έχει πολλά ανοικτά μέτωπα προσφυγών. Τη Δευτέρα (29/08) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ έξι υποθέσεις είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν, με την ΠΑΕ να εξασφαλίζει αναβολές για τις 26 Σεπτεμβρίου. Το FL News παρακολούθησε τη συνεδρίαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Οι προσφυγές στο πινάκιο αφορούσαν στους Χρήστο Νόνη, Γιώργο Αποστολίδη, Χάρη Ποζατζίδη, Παναγιώτη Αρναούτογλου (τους εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιώργος Καλούδης του ΠΣΑΠΠ), Σιντικί Αμπουμπακάρι (Αντώνης Βογιατζάκης του ΠΣΑΠΠ) και Ντανιέλι Αρκιλέσι (Μανώλης Αλαφραγκής). Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος ανέφερε προς την επιτροπή, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Παναρίτη:

«Ζητάω αναβολή, γιατί ήμουν διακοπές και δεν έχω προλάβει να βεβαιώσω τα ποσά. Η ΠΑΕ θέλει λίγο χρόνο. Εγγυητική υπάρχει και αναμένεται το επίδομα κατάταξης. Υπάρχουν άλλες τέσσερις προσφυγές. Στο σύνολο οι οφειλές δεν είναι 50 χιλιάδες. Ξέρετε όλοι ότι είχαν υποσχεθεί 250 χιλιάδες και ομάδες που παλεύουν να μείνουν στην κατηγορία τα περίμεναν αυτά τα χρήματα. Ο Ηρόδοτος δεν είναι ομάδα που δεν θα πληρώσει. Προσπαθεί πάντα να τηρεί τις συμφωνίες. Η εγγυητική δεν έχει καταπέσει και δεν χορηγήθηκε πιστοποιητικό γιατί δεν είχε προλάβει να την ανανεώσει. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει πριν τον Οκτώβριο».

Οι νομικοί εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών αντέδρασαν. Ο Καλούδης ανέφερε ότι οι εντολείς του δεν συναινούν και τόνισε ότι η ΠΑΕ δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής. Ο Βογιατζάκης στάθηκε στο ότι άμεσα μπορεί ο Ηρόδοτος να έχει άλλα προβλήματα, ενώ ο Αλαφραγκής είπε:

«Το αίτημα είναι παράνομο. Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς. Η προσφυγή του Αρκιλέσι είναι από τις 11 Ιουλίου. Αν οι ΠΑΕ ξέρουν ότι θα παίρνουν αναβολή γιατί οι δικηγόροι τους είναι διακοπές, τότε οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώνονται ποτέ. Μιλά η ΠΑΕ για την εγγυητική. Τι δικάζουμε εδώ; Ασφαλιστικά μέτρα; Λέει ότι τηρεί τις συμφωνίες, αλλά στον ποδοσφαιριστή χρωστά χρήματα από τον Ιανουάριο».

Η Επιτροπή χορήγησε εν τέλει αναβολή για τις 26 Σεπτεμβρίου για όλες τις υποθέσεις. Στη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου, βέβαια, θα έχει κι άλλες σε βάρος της προσφυγές...

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep