Προσφυγές κατά της ΑΣΑ στη FIFA

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ανοικτά μέτωπα και στο εξωτερικό. Τρεις αναβολές στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Οι προσφυγές των Ελίνι Δημούτσου, Κοσταντίν Καρρίκι, Κώστα Μπακρατσά κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (29/08) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι Κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν αναβολές, όμως προέκυψε είδηση και αφορούσε στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί σε βάρος τους στη FIFA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι συναινετικές αναβολές για τις 26 Σεπτεμβρίου αφορούσαν στις υποθέσεις των Ελίνι Δημούτσου (εκπροσωπήθηκε από τον Μανώλη Αλαφραγκή), Κώστα Μπακρατσά (με δικηγόρο τον Αντώνη Βογιατζάκη του ΠΣΑΠΠ). Σε ό,τι αφορά στον Καρρίκι, ο νομικός της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου ανέφερε: «Ζητώ αναβολή λόγω απουσίας του συναδέλφου που χειρίζεται την υπόθεση. Η ΠΑΕ έχει πιστοποιητικό, η εγγυητική δεν έχει καταπέσει και το ποσό (σ.σ. 3.400 ευρώ) είναι μικρό».

Ο Βογιατζάκης απάντησε και αποκάλυψε προς την Επιτροπή: «Έχω ενημέρωση από τον κύριο Μπέζα ότι περιμένουν το μπόνους κατάταξης. Υπάρχει, ωστόσο, σωρεία προσφυγών ενώπιόν σας, ενώ υπάρχουν και προσφυγές στη FIFA. Το μόνο ερώτημα είναι κατά πόσο θα επαρκέσει το μπόνους για όλες τις προσφυγές».

Ο Γρηγορίου υποστήριξε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει διεθνείς προσφυγές, αλλά ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, απάντησε: «Έχετε... Εγώ είμαι πληρεξούσιος». Και αυτή η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2022 10:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep