«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί» Πηγή φωτ.: kerkidasport.gr

Με επτά νέα πρόσωπα η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας. Τι δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Η Βέροια πραγματοποίησε τη Δευτέρα (01/08) την πρώτη της συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν και ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε σχετικά:

«Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε ν' ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Είμαστε σε μία ομάδα που βγήκε πρωταθλήτρια. Συγχαρητήρια στον κύριο Δερμιτζάκη, στο επιτελείο και στη διοίκηση γι' αυτό που είχαν καταφέρει, οπότε θα είναι μια χρονιά δύσκολη. Είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές προσώπων. Φιλοδοξούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Είναι μια εβδομάδα προσαρμογής. Είναι τα παιδιά που έχουν ανανεώσει, τρία τέσσερα παιδιά νέα και θα δούμε και κάποια από την Κ19. Χρειαζόμαστε πολλούς ακόμα. Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε κι άλλους. Υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Υπάρχει υψηλός στόχος. Πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» οι Μαραγκός, Μπλέτσας, Παπαχρήστος, Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Ισαακίδης, Παπαδόπουλος και οι νεοαποκτηθέντες Πάρης Ντουμάνης (21 ετών μέσος, 32 συμμετοχές πέρυσι στον Εργοτέλη), Αλέξανδρος Παπατζίκος (34χρονος αμυντικός, 17 συμμετοχές και 1 γκολ στον Πανελευσινιακό), Χαράλαμπος Σταμπουλίδης (26χρονος αμυντικός με 5 ματς στον Ηρόδοτο), Βασίλης Μπούζας (29χρονος μέσος, 7 παιχνίδια και 1 γκολ στον Αστέρα Βλαχιώτη), Απόστολος Στίκας (26χρονος μέσος με 24 παιχνίδια και 2 γκολ στην Καβάλα), Φλορεντίν Μπουόλι (24χρονος Καμερουνέζος επιθετικός με 31 ματς και 1 τέρμα με τον Πιερικό), Γιάννης Ιωάννου (22χρονος επιθετικός με απολογισμό 10 συμμετοχές 1 γκολ με την Καλλιθέα).

Δοκιμάστηκαν οι Ιωαννίδης, Κιρκιλιανίδης, Βασιλόπουλος, Θεοδωρίδης, ενώ από την Κ19 παρόντες ήταν οι Τσανασίδης, Αδαμίδης, Χεριδης, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης.

Πηγή: kerkidasport.gr

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2022 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep