«Δεν έχει διάθεση ο Νταβέλης»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς της ΠΑΕ από τον Αχιλλέα Νταβέλη. Η αναφορά σε Μπέο και Βόλο.

Τα σενάρια ενδιαφέροντος του Αχιλλέα Νταβέλη για αγορά της ΑΕΛ διέψευσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, όπως δήλωσε, την Τρίτη (28/06) σε συνέντευξη Τύπου θα ενημερώσει αν θα συνεχίσει ο ίδιος ή θα θέσει τους Βυσσινί σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ο Κούγιας είπε στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» στην ΕΡΤ3:

«Πράγματι υπάρχει μια προθεσμία που λήγει στις 28 Ιουνίου. Έως τώρα δεν υπάρχει τίποτα και αύριο θα δώσω συνέντευξη Τύπου στις 19.00. Έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Θα ανακοινώσω αν θα συνεχίσω ο ίδιος ή αν θα θέσω την ΠΑΕ σε εκκαθάριση. Αυτό σημαίνει ότι υποβιβάζεται για δύο τουλάχιστον χρόνια στη Γ' Εθνική και οι νέοι που θα ιδρύσουν τη νέα ΠΑΕ θα αναλάβουν την εφορία και τα μισά συμβόλαια που οφείλει η ομάδα».

Σε ερώτηση αν έχει δεχτεί ενόχληση από τον επιχειρηματία, Αχιλλέα Νταβέλη, απάντησε:

«Όχι. Τον γνωρίζω, υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Δε νομίζω ότι έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Είναι ένας εξαιρετικός και άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας γενικότερα. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για να συζητήσουμε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει να εισπράττει 1 εκατ. ευρώ και διαθέτει προπονητικό κέντρο αξίας 500 χιλιάδων - 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε 300 χιλιάδες από τη μεταγραφή του Πινακά, 300 χιλιάδες από τηλεοπτικά και Στοίχημα, αλλά και από χορηγούς και δύο πωλήσεις παικτών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Χουσίνο. Συνολικά περιμένουμε έσοδα της τάξης του 1,25 εκατ. ευρώ».

Προηγουμένως ο Κούγιας είχε σχολιάσει και το ρεπορτάζ για την επικείμενη αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από τον Βόλο. Όπως είπε:

«Τι άκουσα; Χάνουμε τον Μπέο; Δεν μπορεί να δει τον Μαρινάκη; Εκείνος δεν είχε πει ότι η ομάδα ανήκει σε 250 επενδυτές; Πώς την πουλάει; Κάποιοι νομίζουν ότι πιπιλάμε το δάχτυλο. Πώς να υπάρξει ενδιαφέρον για μια ομάδα που δεν έχει γήπεδο, ούτε έναν οπαδό και προπονητικό κέντρο; Εκεί είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου. Ποιος να ασχοληθεί; Ο περσινός ο λάτιν να φανταστείτε πόση εμβέλεια και κύρος είχε που πήγε και αγόρασε την Ιεράπετρα αντί για τον Βόλο».

Απόδοση: FL News

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep