Κούγιας: «Απλήρωτοι οι παίκτες μας»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην Εφέσεων για εννέα προσφυγές στην ΑΕΛ και την αποτυχία στη διαδικασία αδειοδότησης.

Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων βρέθηκε την Τετάρτη (18/05) η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί κατέθεσαν έφεση για να μειωθεί το πρόστιμο 11.000 ευρώ που είχε επιβληθεί λόγω ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και την ΠΑΕ εκπροσώπησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας έκανε λόγο για εννέα προσφυγές λόγω οφειλών και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Το πρόστιμο που μας επιβλήθηκε ισοδυναμεί με το 1/5 των εσόδων μας. Έχουμε εισπράξει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο 55.000 ευρώ, τα έξοδα διαιτησίας είναι 70.000 ευρώ, η αξία συμβολαίων του ρόστερ είναι 500 χιλιάδες, οι μετακινήσεις και διαμονές είναι 100 χιλιάδες ευρώ. Εμείς έχουμε εννέα προσφυγές ποδοσφαιριστών από τους 25 του ρόστερ γιατί είναι απλήρωτοι. Για πρώτη φορά δεν πήραμε άδεια, παρότι παίρναμε άδεια Ευρώπης. Μας απαγορεύονται οι μεταγραφές και ευτυχώς δεν υπάρχει κύρωση υποβιβασμού».

Ο Κούγιας τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει απαράδεκτο της δίωξης λόγω παρέλευσης του πενθημέρου και είπε: «Είμαι ο μόνος που έχει καταγγείλει τον υπόκοσμο. Και στο Koriopolis με έλεγαν γραφικό, αλλά όσα έλεγα ήταν αλήθεια. Βλέπετε ότι από τις 34 ομάδες της κατηγορίας ο μόνος που παραπέμπεται για τις δηλώσεις του είμαι εγώ».

Συνέντευξη την προσεχή εβδομάδα

Η ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι ο Κούγιας θα δώσει την προσεχή εβδομάδα συνέντευξη Τύπου, ώστε να αναφερθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναλυτικά:

«Την επόμενη βδομάδα, λόγω ιδιαίτερα επιβαρυμένου επαγγελματικού προγράμματος, με πολύ σοβαρά δικαστήρια που απασχολούν όλη την Ελλάδα, υποθέσεις Τοπαλούδη, Λιγνάδη, ψευτογιατρού-Κοντοστάθη, Folli Follie, δολοφονία Henderson στην Ζάκυνθο, και σειρά άλλων σοβαρών κακουργημάτων και σε ημερομηνία που θα ορισθεί εγκαίρως, θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Λάρισα ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.

Τα θέματα της συνεντεύξεως θα είναι τα εξής:

1. Ποδοσφαιρικό μέλλον της ΑΕΛ.
2. Οικονομική κατάσταση της ΑΕΛ.
3. Ιδιοκτησιακό μέλλον της ΑΕΛ.

Στην συνέντευξη θα αποκαλυφθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάιος 2022 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep