Ο Σιερακόφσκι στην Επισκοπή

Στην απόκτηση του Ράιαν Σιερακόφσκι προχώρησε η Επισκοπή.

Ο Αμερικανός εξτρέμ, Ράιαν Σιερακόφσκι, αποκτήθηκε από την Επισκοπή. Είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1997, έχει ύψος 1.85 και διαθέτει και πολωνική υπηκοότητα. Η τελευταία του ομάδα ήταν η New England Revolution II. Ο 25χρονος έκανε προπόνηση με την Επισκοπή τους τελευταίους πέντε μήνες, ωστόσο ένα πρόβλημα που είχε προκύψει με τα δελτία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την πρώτη της φετινή μεταγραφή, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ράιαν Σιερακόφσκι (Ryan Sierakowski). Πρόκειται για έναν Αμερικανοπολωνό που αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος επιθετικός ο οποίος μάλιστα έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως φορ όσο και από την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Σιερακόφσκι είναι 25 χρονών (έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου του 1997 στο Μπάριγκτον του Ιλλινόις) και έχει ύψος 1.86μ.. Ο Σιερακόφσκι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σόκερς FC (Soccers FC). Η ποδοσφαρική του πρόοδος ήταν ραγδαία και το 2017 αγωνίστηκε στη Σικάγιο Γιουνάντεντ (Chicago United) όπου έμεινε για 6 μήνες. Εκείνο τον χειμώνα πήρε μεταγραφή στο Μίσιγκαν Στέιτ (Michigan State) για έναν χρόνο και τον χειμώνα του 2019 επέστρεψε στο Σικάγο Γιουνάιτεντ. Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή κι έπαιξε για έναν χρόνο στους Πόρτλαντ Τίμπερς (Portland Timpers). Το καλοκαίρι του 2020 άλλαξε κλαμπ και βρέθηκε στη Ρεάλ Μόναρντς (Real Monarchs) για να φύγει από εκεί την άνοιξη του ’21 και να υπογράψει στους Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιονς (New England Revolutions). Το α’ εξάμηνο μεταγράφηκε στην Φόργουορντ Μάντισον (Forward Madison). Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Ο προπονητής Ντάριλ Γουίλαρντ ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που θα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Ράιαν. Είναι αποδεδειγμένα ένα καλός σκόρερ και επίσης είναι παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Πρώτα όμως, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας για να μπορέσει να πετύχει αυτά που θέλει στην καριέρα του».

Media

Last modified onΤετάρτη, 18 Μάιος 2022 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep