Οι διεκδικήσεις Μιχαήλ από την ΑΕΛ

Καρέ αναβολών εξασφάλισαν οι Βυσσινί στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ λόγω καταβολών στους τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Μία εξ αναβολής προσφυγή και τρεις πρωτοείσακτες κατά της ΑΕΛ υπήρχαν στο πινάκιο της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (11/04). Οι Βυσσινί, ωστόσο, εξασφάλισαν μετάθεση της συζήτησης για όλους, αν και έχουν πληρώσει τους τρεις από τους τέσσερις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός εκπρόσωπος των Θανάση Στοΐνοβιτς, Παναγιώτη Συμελίδη, Μανώλη Πατράλη, Μανώλης Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι υπήρξαν καταβολές στους τρεις ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησε την ΠΑΕ και η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 9 Μαΐου.

«Εργάζεται στην Ξάνθη ο Μιχαήλ, δεν είναι ανεπάγγελτος»

Κατά πλειοψηφία αναβλήθηκε για τις 9 Μαΐου η εκδίκαση της προσφυγής και του Αλέξη Μιχαήλ. Η δικηγόρος που εκπροσώπησε την ΠΑΕ, Αναστασία Μπάκου μετέφερε σχετικό αίτημα του Αλέξη Κούγια και είπε: «Στον ποδοσφαιριστή έχουν καταβληθεί 120 χιλιάδες ευρώ. Από όσο γνωρίζω ο Μιχαήλ εργάζεται στην Ξάνθη, δεν είναι ανεπάγγελτος. Θέλουμε μια αναβολή για να καταβληθούν τα ποσά».

Ο δικηγόρος του έμπειρου αμυντικού, Αντώνης Βογιατζάκης δεν συναίνεσε και μίλησε για διεκδικήσεις 41.600 ευρώ. Όπως είπε: «Προφανώς οι 120 χιλιάδες αφορούν στο συμβόλαιο. Εκκρεμεί ποσό 41.600 ευρώ από ιδιωτικό συμφωνητικό κοινή συναινέσει λύσης από τις 9 Ιουνίου 2021. Δεν έχει γίνει καμία καταβολή μέχρι σήμερα. Αναγνωρίστηκε τότε οφειλή 48.230 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής έλαβε 10.000 ευρώ με την υπογραφή του συμφωνητικού και αυτό προέβλεπε καταβολή δόσεων 6.371 ευρώ από τον Αύγουστο ως και τον Ιανουάριο. Πρόκειται για προσφυγή από την 1η Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα προέκυψε και μία φορολογική υποχρεώση από ειδική εισφορά αλληλεγγύης 3.391 ευρώ που την έχει αναλάβει η ΠΑΕ».

Last modified onΠέμπτη, 14 Απρίλιος 2022 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep