«Δεν έπρεπε να συμμετέχει η Ζάκυνθος»

Έντονη αντίδραση των 11 πρώην ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου μετά την αναβολή συζήτησης των αιτήσεών τους περί ενεργοποίησης ποινών.

Η πρόσφατη αναβολή που πήρε η Ζάκυνθος στο Διαιτητικό Δικαστήριο στη συζήτηση των 11 αιτήσεων ενεργοποίησης ποινών βόλεψε την ΠΑΕ, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου. Ωστόσο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ιονίου.

Οι Αντωνίου, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Γραικός, Καμπούρης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Στασινόπουλος, Κουρέλας και Κρολ περίμεναν ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας του Διαιτητικού, αποφάσεις θα εκδίδονταν την ίδια ημέρα. Παρόλα αυτά βλέπουν ότι αν και έχουν καταθέσει αιτήσεις από τον Νοέμβριο, κινδυνεύουν να μην πάρουν τα χρήματά τους λόγω καθυστέρησης έκδοσης αποφάσεων από την ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι το Διαιτητικό ανέβαλε για τις 12 Απριλίου, γιατί δεν είχε διοριστεί διαιτητής, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα του δικηγόρου των «11», Μανώλη Αλαφραγκή να διοριστεί αυτεπαγγέλτως εκείνη τη στιγμή. Εξάλλου, από την πλευρά τους τονίζεται ότι αν οι αποφάσεις δεν εκδοθούν την ίδια ημέρα, τότε θα χαθεί και η τελευταία τους ελπίδα να πληρωθούν, γιατί η ομάδα του Ιονίου θα έχει να δώσει δύο ακόμα αγώνες λόγω ρεπό.

«Η ΠΑΕ δεν έπρεπε καν να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αν τηρούνταν οι νόμοι, αφού δεν έχει πληρώσει τις οφειλές της», σημείωναν οι ποδοσφαιριστές και εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη μεγάλη καθυστέρηση.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep