«Πρόβλημα επιβίωσης ο Λουτριώτης»

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρόδοτος κατέθεσε ο Αρναούτογλου. Πληρώθηκε ο Μουκίδης.

Ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ έφτασε τη Δευτέρα (04/04) η προσφυγή του Τιμόθεου Λουτριώτη κατά του Ηροδότου. Ο 40χρονος τερματοφύλακας κινήθηκε νομικά και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Δημήτρης Βαγιάκος κατέθεσε αίτημα αναβολής λέγοντας: «Στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό του και έχουμε φτάσει σχεδόν σε συμφωνία. Θα καταθέσουμε κοινή συναινέσει λύση. Έχουμε κλείσει ήδη πέντε υποθέσεις προσφυγών».

Ο δικηγόρος του Λουτριώτη, Γιώργος Καλούδης δεν συναίνεσε, λέγοντας: «Ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη ανενεργός. Δεν έχει λάβει τα δεδουλευμένα του και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Δεν συναινούμε και θέλουμε το συντομότερο δυνατό να λυθεί το συμβόλαιο. Αν προκύψει συμφωνία θα την καταθέσουμε».

Ο Βαγιάκος τόνισε ότι η ΠΑΕ δεν πρόλαβε να έρθει σε συμφωνία μαζί του, αλλά το ζήτημα με τα ποσά έχει διευθετηθεί. «Αν περάσουν 60 μέρες και ο Ηρόδοτος υποβιβαστεί, τότε δεν θα πάρει τα λεφτά του. Προς όφελός του είναι η αναβολή, ώστε να κάνουμε ένα συμφωνητικό λύσης παρά να δικαστεί η υπόθεση. Η ΠΑΕ δεν θέλει να εκτίθεται». Τελικά το αίτημα έγινε αποδεκτό και η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 9 Μαΐου.

Αντίθετα, έκλεισε η υπόθεση προσφυγής του Βασίλη Μουκίδη. Την Τρίτη (05/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η αίτηση επιβολής ποινών, με τον ποδοσφαιριστή να παραιτείται αυτής.

Τη Δευτέρα (11/04), τέλος, έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί η προσφυγή του Παναγιώτη Αρναούτογλου κατά των Κυανόλευκων.

Last modified onΠέμπτη, 07 Απρίλιος 2022 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep