«Διαφορετικό νομικό πρόσωπο»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των αιτήσεων επιβολής ποινών των Βατουσιάδη, Χαντζάρα, Μούτσα κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στις 11 Ιανουαρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τους Μανώλη Ρουσσάκη, Παναγιώτη Κατσίκα, Δημήτρη Θεοδωράκη στις αιτήσεις επιβολής ποινών κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την ίδια ημέρα, όμως τρεις ακόμα πρώην συμπαίκτες τους από τη σεζόν 2017-18 ακολούθησαν με ίδια αιτήματα. Πρόκειται για τους Αντώνη Βατουσιάδη, Μπλέντι Μούτσα και Δημοσθένη Χαντζάρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, για την υπόθεση του Βατουσιάδη η δικηγόρος της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη υποστήριξε:

«Πρόκειται για διαφορετικό νομικό πρόσωπο. Η νέα ΠΑΕ δεν σχετίζεται με την προηγούμενη. Μετά την κατάθεση προσφυγής υπεγράφη έγγραφο αναγνώρισης τακτοποίησης οφειλής στις 9/5/18 στο οποίο ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι δεν του οφείλονται χρήματα έως 31/03/18. Ακολούθησαν άλλες δύο καταβολές για τον μισθό Απριλίου 2018. Δεν έγινε καμία ενέργεια κατά των τότε νομίμων εκπροσώπων, ούτε αναγγελία στη διαδικασία εκκαθάρισης. Ζητούνται ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί».

Ο δικηγόρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Καλούδης στάθηκε στις τρεις αποφάσεις που εκδόθηκαν κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας και τόνισε ότι η προσφυγή κατατέθηκε σε χρόνο μεταγενέστερο των υποτιθέμενων καταβολών.

Στην εκδίκαση του αιτήματος του Μπλέντι Μούτσα, ο δικηγόρος του Αντώνης Βογιατζάκης υποστήριξε ότι η νέα ΠΑΕ έχει οικειοποιηθεί το σήμα, τα χρώματα και την ιστορία της αθλητικής προκατόχου, ενώ επεσήμανε ότι η προκάτοχος δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό εκκαθάρισης, άρα ήταν αδύνατο να αναγγελθεί σε αυτή.

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep