Οι ενστάσεις της Αναγέννησης

Τι υποστήριξαν οι Θεσσαλοί στην εκδίκαση των αιτημάτων επιβολής ποινών των Θεοδωράκη, Ρουσσάκη, Κατσίκα.

Στο στάδιο της επιβολής ποινών έχουν φτάσει οι προσφυγές των Δημήτρη Θεοδωράκη, Μανώλη Ρουσσάκη, Παναγιώτη Κατσίκα κατά της προηγούμενης ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, η οποία υποβιβάστηκε μετά το τέλος της σεζόν 2017-18. Μέσω του ΠΣΑΠ οι τρεις ποδοσφαιριστές ζητούν το 50% των οφειλών από τη νέα ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος Δόξα Τσαγκαράκη στην εκδίκαση των τριών υποθέσεων κατέθεσε ενστάσεις έλλειψης παθητικής νομιμοποίησης, αοριστίας και καταχρηστικής άσκησης. Για τον Ρουσσάκη προσκόμισε δύο υπεύθυνες δηλώσεις (για τη διαδικασία αδειοδότησης) με ημερομηνίες 12/2/18 και 9/5/18 με γνήσιο υπογραφής του όπου αναφέρει ότι η ΠΑΕ δεν έχει οφειλές προς το πρόσωπό του. Επεσήμανε, επίσης, ότι έχουν γίνει και δύο καταβολές τον Μάιο. Ομοίως και για τον Κατσίκα, προσκόμισε δύο βεβαιώσεις για τακτοποίηση οφειλών

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Γιώργος Καλούδης υποστήριξε ότι οι προσφυγές έχουν ασκηθεί μετά την καταβολή των ποσών και έχουν συνυπολογιστεί στην απόφαση της ΠΕΕΟΔ.

Last modified onΔευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2021 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep