Εκατέρωθεν ενστάσεις για Κέρι

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Λόρι Κέρι σε βάρος της Καλαμάτας.

Οι εξ αναβολής προσφυγές των Αλέξανδρου Γκαλίτσιου, Λόρι Κέρι κατά της Καλαμάτας είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (18/10) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Και αν η υπόθεση του πρώτου αναβλήθηκε για τις 22 Νοεμβρίου γιατί έχουν καταβληθεί τα 3/4 της οφειλής, αυτή του δεύτερου εκδικάστηκε με εκατέρωθεν ενστάσεις. Το FL News παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο δικηγόρος της Καλαμάτας, Βασίλης Φωτεινάκης κατέθεσε ένστασεις αοριστίας, καταχρηστικής άσκησης δικαιώματος και απρόοπτης μεταβολής συνθηκών, γιατί όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Η ΠΑΕ την προηγούμενη χρονιά είχε έσοδα 122 χιλιάδες ευρώ από εισιτήρια, αλλά όχι τη δυνατότητα να εισπράξει ένα μικρό ποσοστό λόγω πανδημίας. Ο ισολογισμός ήταν 200 χιλιάδες και κάτι, δηλαδή το 50% των εσόδων ήταν από τα εισιτήρια. Θεωρούμε ότι οφείλουμε πολύ μικρότερο ποσό».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Λόρι Κέρι, Μανώλης Αλαφραγκής μίλησε για αόριστες ενστάσεις της ΠΑΕ και ανέφερε: «Η Καλαμάτα δεν βρίσκεται από τύχη εδώ. Είχε υποβιβαστεί και με έκτακτη απόφαση έμεινε στο πρωτάθλημα. Ανέβηκε τώρα και τα εισοδήματά τους θα είναι αυξημένα κατά 600% από στοίχημα και τηλεοπτικά!».

Ακολούθησε κατάθεση μάρτυρα που δήλωσε φίλη του Κέρι. Τον χαρακτήρισε «από τους νούμερο ένα ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα» και μίλησε για οφειλόμενα 13.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε μισθούς από τον Φεβρουάριο, μπόνους ανόδυ και διαδοχικών νικών». Υποστήριξε δε, ότι δεν είχε λείψει από κανένα παιχνίδι. Ωστόσο, σε ερωτήσεις του Φωτεινάκη δεν γνώριζε πόσες συμμετοχές είχε και πόσα γκολ.

«Σας ενημερώνω ότι είχε 11 συμμετοχές», απάντησε ο Φωτεινάκης, ενώ δεν πήρε απάντηση στα ερωτήματα γιατί δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του παρά την πρόταση που του κατατέθηκε και αν είχε κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο.

Last modified onΠέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep