«Όποιος μας πειράξει... φυλακή»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «σκυλομετάνιωσε» που είχε απολύσει τον Ηλία Φυντάνη. «Αφαίρεση 10 βαθμών από τον ΠΑΣ»!

Ημέρα παρουσίασης του Ηλία Φυντάνη ήταν η Παρασκευή (15/10) στην ΑΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας, βέβαια, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για πολλά ζητήματα, όπως την εμπλοκή πολλών ομάδων σε «ύποπτα» ματς και την εκτίμησή του ότι θα αφαιρεθούν 10 βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το FL News αποσπάσματα από την τοποθέτησή του:

- «Ο Ηλίας Φυντάνης είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής. Το σκυλομετάνιωσα που τον είχα διώξει. Τότε είχαμε διαφωνήσει, γιατί παίξαμε αμυντικά με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα έχουμε καλύτερο υλικό από τότε. Ο Κώστας Φρατζέσκος είναι καλός άνθρωπος και μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν φτάνει, γιατί τα αποδυτήρια της ΑΕΛ είναι πολύ δύσκολα».

- «Ο Φυντάνης έχει πειθαρχία και τρέλα. Είναι ο καλύτερος διαχειριστής αγώνα που έχω δει, γι' αυτό τον εμπιστεύτηκα. Τώρα είναι πολύ πιο σοφός. Ξέρει και την χαραμάδα των αποδυτηρίων, την ατμόσφαιρα, πώς να διαχειριστεί τους οπαδούς. Είναι μπαρουτοκαπνισμένος».

- «Όταν έδιωξα τον Γρηγορίου, ο Ηλίας μου ήρθε στο μυαλό, αλλά το συμβούλιο μου έβαλε «κόκκινο». Πήγαμε για προπονητή τύπου - Σίμου και επιλέξαμε τον Τάτση. Και μετά τον Τάτση πάλι όχι μου είπε το συμβούλιο».

- «Ο Αυγενάκης μας είπε στη χθεσινή συνάντηση ότι οι 11 από τις 12 ομάδες της Super League 2 είναι στα στημένα ματς. Μετέφερε την άποψη ότι πρόκειται για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ευρώπη με τις πιο βρώμικες ομάδες. Όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει η ΕΕΑ να κάνει τη δουλειά της και να βρει πώς Ιρανοί, Αυστραλοί, Αμερικάνοι, από τον... Άρη αγοράζουν ομάδες χωρίς οπαδούς. Θα γίνει ενδελεχής έλεγχος των Πόθεν Έσχες και μην εκπλαγείται αν ανακληθούν πιστοποιητικά όταν διαπιστωθεί ότι τα χρήματα δεν είχαν νόμιμη προέλευση. Άλλες ομάδες έκαναν κομπίνα με τα μετοχικά κεφάλαια και αντί για 350 χιλιάδες, έχουν 50 χιλιάδες».

- «Στόχος είναι να είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε έτοιμη ομάδα 5ετίας. Οι 25 από τους 36 ποδοσφαιριστές είναι κοντά στα 20 έτη».

- «Θα τους τρελάνω στη νομιμότητα φέτος και θα τους τρελάνουμε με την αξία των παικτών μας. Εμείς δεν αγοράζουμε ματς και δεν έχουμε μπράβους. Όποιος τολμήσει να πειράξει την ΑΕΛ τον περιμένει Εισαγγελέας και φυλακή»

- «Τη Δευτέρα συζητείται η καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΕΑ. Προβλέπω αφαίρεση 10 βαθμών. Μόνο με κομπίνα δεν θα αφαιρεθούν. Η Super League δεν ενεργοποιήθηκε όταν έπρεπε και η ΕΕΑ ερευνά την υπόθεση έξι μήνες μετά. Θα διεκδικήσουμε 5 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και 2 εκατ. για μείωση αγοραστικής αξίας. Είμαστε υγιής ΠΑΕ. Δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από τον Ολυμπιακό, τα παίρνουμε σταδιακά. Μόνο ο τρέχων μήνας δεν είναι πληρωμένος».

- «Το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει ούτε 24 Οκτωβρίου, μάλλον πάμε για 31/10. Με το solidarity ισοσκελίζουμε τη ζημιά, γιατί τα έσοδα φέτος θα είναι τα μισά».

Ο Ηλίας Φυντάνης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΛ είναι στην καρδιά μου. Ένας είναι ο στόχος, η άνοδος. Όπου παίζουμε οι αντίπαλοι θα τα δίνουν όλα. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα ματς. Δουλεύουμε και αγωνιστικά και στην ψυχολογία. Βλέπουμε το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά ο θεσμός μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε».

Last modified onΔευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep