Ισότιμα μέλη οι Β' ομάδες!

Η τροπολογία Αυγενάκη προβλέπει ότι οι Β ομάδες θα έχουν μερίδιο στα έσοδα της SL2, δικαίωμα ψήφου στα ΔΣ και δυνατότητα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Η Super League 2 έθεσε κάποιες προϋποθέσεις για να αποδεχτεί τη συμμετοχή των Β ομάδων στο νέο πρωτάθλημα. Αυτές όχι μόνο αγνοήθηκαν, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης με την τροπολογία που κατέθεσε στο αθλητικό νομοσχέδιο, προβλέπει ότι οι Β ομάδες των «μεγάλων» θα είναι ισότιμα μέλη της λίγκας! Δηλαδή, θα έχουν μερίδιο από τα έσοδα, θα μπορούν να διαμορφώσουν αποφάσεις στα ΔΣ με τις ψήφους τους και θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στα πλέι οφ! Πλήρης αλλοίωση, δηλαδή...

Μεταξύ άλλων η τροπολογία προβλέπει ότι:

-Οι Β ομάδες που μετέχουν στη SL2 αποτελούν μέλη του συνδέσμου έχουν πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις σύμφωνα με το καταστατικό και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

-Απαγορεύεται η άνοδος των Β’ ομάδων στη SL1 (σ.σ. δεν απαγορεύεται η συμμετοχή στα πλέι οφ)

-Αν υποβιβαστεί από τη SL1 ομάδα της οποίας η Β ομάδα αγωνίζεται στην SL2 τότε η Β ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

-Για τις Β’ ομάδες που θα αγωνιστούν στην SL2 ισχύουν οι προβλέψεις για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep