ΑΕΛ: «Έτοιμο ρόστερ»

Διάψευση της ΑΕΛ για μεταγραφικούς στόχους και αποθέωση για τον Χουσίνο.

Με αφορμή σενάριο που ήθελε την ΑΕΛ να κινείται για την απόκτηση του Νταμιάν Γκίνη από τον ΟΦ Ιεράπετρας, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης και τόνισε:

«Διάφοροι managers χρησιμοποιούν συγκεκριμένα αναξιόπιστα sites, για να διαφημίσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρουν την ΠΑΕ ΑΕΛ. Αυτό συνέβη και σήμερα με έναν άγνωστο σε εμάς ποδοσφαιριστή του Ο.Φ. Ιεράπετρας ονόματι Γκίνη. Χωρίς να θέλουμε να παραγνωρίσουμε την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να είναι καλός παίκτης, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ούτε εμείς, ούτε οι προπονητές μας έχουμε το οιονδήποτε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ όσον αφορά τον βασικό κορμό της, έχει ένα έτοιμο ρόστερ από Έλληνες και ξένους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που ήδη υπήρχαν από τον Ιανουάριο του 2021 και ορισμένοι αξιόλογοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποκτηθεί τον τελευταίο μήνα (Γιάκος, Μαυριάς, Συμελίδης, Ζησούλης, Παπαγεωργίου, Κούστα και Θεολόγου) και θα υπάρξει ενδιαφέρον για άλλους ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους, μόνο εάν εμφανιστεί κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό. Ήδη υπάρχει ρόστερ έτοιμο με 26 ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις».

Παράλληλα σχολίασε για τη συμμετοχή του Χουσίνο στο παιχνίδι της Βολιβίας με τη Χιλή:

«Εκπληκτική εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Βολιβίας απέναντι στην Εθνική ομάδα της Χιλής από τον επίλεκτο διεθνή παίκτη μας Adrian Jusino. Δυστυχώς αυτό τον εξαιρετικό παίκτη και χαρακτήρα που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ για άλλα τρία χρόνια και είναι μόλις 27 ετών, δεν αξιοποίησαν καθόλου οι προηγούμενοι προπονητές μας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το ποια σημασία έχουν για το παρόν και το μέλλον των ομάδων οι σωστές προπονητικές επιλογές».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep