Logo
Print this page

«Κολυμπάμε όλοι μας σε άγνωστα νερά»

Ο Γιώργος Μπαντής τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων. Μίλησε ακόμα, για την κίνηση του συνδέσμου να προσφέρει δέκα χιλιάδες ευρώ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Για την προσφορά του ΠΣΑΠ: «Με αυτά που περνάμε στις μέρες μας, πράγματι είμαστε νεκροί αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Ο αθλητισμός δείχνει για άλλη μια φορά τον δρόμο της αλληλεγγύης. Μόνο με την αλληλεγγύη θα νικήσουμε. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε. Άλλος δίνοντας αίμα, άλλος πηγαίνοντας τρόφιμα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, άλλος προσφέροντας χρήματα για τη δημιουργία μιας μονάδας εντατικής θεραπείας».

Για το αν είναι θετικός στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων έστω κι αν χρειαστεί να διεξαχθούν αγώνες το καλοκαίρι: «Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Κολυμπάμε όλοι μας σε άγνωστα νερά. Δεν θα είναι οι ιδανικές συνθήκες, όμως όλοι μας πρέπει να κάνουμε ένα βήμα και να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τις ιδιαίτερες συνθήκες. Πρώτα η υγεία, επιθυμία μας είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, αν πάμε προς το καλύτερο».

Last modified onΤρίτη, 31 Μάρτιος 2020 21:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr