«Στην αρχή το παίρναμε στην πλάκα»

Ο Ξενοφών Πάνος των Χανίων για τον κορονοϊό, την αναβολή στη Super League 2 και για τον στόχο της ανόδου.

Ο ακραίος αμυντικός των Χανίων, Ξενοφών Πάνος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Winner της τηλεόρασης TV CRETA. Αναφέρθηκε στον κορονοϊό, στην αναβολή της Super League 2 και στον στόχο της ανόδου της ομάδας του.

Αρχικά σχολίασε: «Ο ιός τρέχει πολύ γρήγορα. Η αναβολή είναι το καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του ανθρώπου».

Για την αναβολή των αγώνων:
«Είναι λυπηρό όλο αυτό. Βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο του γίνεται. Οι αθλητικές εκδηλώσεις μαζεύουν πολύ κόσμο, οπότε η αναβολή είναι η καλύτερη απόφαση».

Για το πως αντέδρασαν οι παίκτες στα αποδυτήρια σε όλο αυτό:
«Στην αρχή το παίρναμε στην πλάκα. Μετά φοβηθήκαμε. Τα περισσότερα παιδιά έχουν οικογένεια, μικρά παιδιά. Το κάνει πιο δύσκολο όλο αυτό».

Για το αν απο την ομάδα του, οι ποδοσφαιριστές είχαν έγκαιρη ενηνέρωση:
«Η ομάδα μας, απο την πρώτη στιγμή, που στην αρχή το παίρναμε αψήφιστα, μας ενημέρωσε για το τι πρέπει να κάνουμε και ευτυχώς είμαστε όλοι πολύ καλά. Δεν είναι πλάκα και η ομάδα μας απο την πρώτη στιγμή μας ενημέρωσε για αυτό. Πρέπει όλες οι ομάδες, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλος ο κόσμος να προστατευτούν απο όλο αυτό».

Για την άποψη του, σε ότι αφορά στους αγώνες που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών ως πρώτο μέτρο:
«Δυστυχώς το κεκλεισμένων των θυρών, είναι βουβό και άδειο. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τα νέα δεδομένα. Το πιο σωστό είναι να ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες».

Για την πορεία της ομάδας των Χανίων, η οποία διεκδικεί άνοδο:
«Για μας ίσως δεν είναι καλό αυτό. Εχουμε ένα ρυθμό σαν ομάδα και πηγαλίνουμε καλά. Πρέπει να προσαρμοστούμε όμως. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα, έχουμε ένα έμπειρο προπονητή και θα αντιδράσουμε σωστά. Απο την πρώτη στιγμή, δεν είπαμε μεγάλα λόγια με καθημετινή δουλειά ξέραμε ότι θα είμαστε καλά. Το πιστεύαμε ότι θα είμαστε στη θέση που είμαστε τώρα. Ισως ήμασταν και ακόμα καλύτερα».

Για το αν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο:
«Τα φαβορί είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πλέι-οφ θα είναι μαραθώνιος δέκα παιχνιδιών. Εμείς δείξαμε σε όλες τις έδρες αυτές ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη που αναβλήθηκε:
«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Θα έρθει να παίξει για τη νίκη, όποτε γίνει».

Last modified onΚυριακή, 15 Μάρτιος 2020 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep