«Εποχές ανόδου...»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την επιστροφή του στα Χανιά. Ποιον έχρισε φαβορί.

Στα Χανιά επέστρεψε ο Θωμάς Ναζλίδης και την προσεχή σεζόν θα ενισχύσει τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο 32χρονος επιθετικός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Fm εξήγησε γιατί επέλεξε να γυρίσει στην Κρήτη, αναφέρθηκε στα φαβορί ανόδου και ευχήθηκε να «ξαναζήσουμε εποχές ανόδου». Αναλυτικά ανέφερε:

Για την επιστροφή του στα Χανιά:

«Τα Χανιά είναι ένα μέρος όπου έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και ένα μέρος το οποίο αγαπώ και εκτιμώ. Το ίδιο και τους ανθρώπους. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο».

Αν ήταν καλύτερο για τον ίδιο ότι έφυγε πριν από πέντε χρόνια από τον Πλατανιά όσον αφορά την πορεία της καριέρας του:

«Δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν ή τι δεν θα γινόταν. Δόξα τω Θεώ, έκανα καλές χρονιές μετά τον Πλατανιά. Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι όπως δεν τα περιμένεις, άλλες φορές για καλό κι άλλες για κακό. Εγώ βάζω στο μυαλό μου ότι όλα έγιναν για κάποιον λόγο, οπότε δε σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν είχα φύγει».

Για την πρόκληση που τον περιμένει με τη νέα του ομάδα:

«Νιώθω σε μια ηλικία όπου έχω πολύ μεγάλη εμπειρία στο πώς να διαχειριστώ ένα παιχνίδι. Νιώθω καλά και ψυχολογικά και αυτός είναι ο λόγος που ήρθα και στην ομάδα, μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και βλέψεις. Σίγουρα, για κάθε ποδοσφαιριστή η προτεραιότητα είναι η Σούπερ Λιγκ 1. Είχα 2-3 περιπτώσεις, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα κι έτσι είχα την πρόταση από την ομάδα των Χανίων. Σε άλλη ομάδα στη Β’ Εθνική πολύ δύσκολα θα αγωνιζόμουν και η επιλογή μου να έρθω στα Χανιά είναι επειδή πρόκειται για το συγκεκριμένο μέρος και το γενικότερο κλίμα».

Για το στόχο που θέτει με την νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα:

«Πάντα οι προσωπικοί μου στόχοι είναι υψηλοί στο μυαλό μου, γι’ αυτό θέλω να έχω προκλήσεις για τον εαυτό μου και για την ομάδα. Ο στόχος για μένα είναι να ξαναζήσουμε εποχές ανόδου… Τότε, αυτό που είχε συμβεί ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί δεν υπήρχε στο μυαλό κανενός η άνοδος».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Τρέχω να προλάβω να είμαι το συντομότερο όσο το δυνατόν καλύτερα. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο, αλλά ένα διάστημα σίγουρα το χρειάζομαι. Θα δούμε καθημερινά πώς θα είμαι στις προπονήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία με το τιμ, οπότε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα, αυτό θα γίνει».

Για την ομάδα των Χανίων και τις εντυπώσεις του γενικότερα:

«Βλέπω ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και ενδιαφέρονται, θέλουν να κάνουν πράγματα και να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Σίγουρα, η ομάδα έχει καλό υλικό, έχει ένα καλό προπονητικό τιμ, οπότε έχει όλα τα φόντα ώστε να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Αν θεωρεί ότι ομάδες όπως ο Απόλλων και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν τον πρώτο λόγο:

«Αν θέλουμε να μιλάμε με στατιστικά και αριθμούς, σίγουρα ο Απόλλων με τις κινήσεις που έχει κάνει, δείχνει να είναι πιο γεμάτος σε κάποια επίπεδα, όμως για μένα αυτό δε λέει κάτι. Όλα είναι μέσα στο γήπεδο και επειδή ξέρω τον Απόλλωνα σαν ομάδα, εάν του «στραβώσει» η χρονιά, αυτό μπορεί να του γυρίσει και μπούμερανγκ… Αλλά ας μη λέμε μόνο για τον Απόλλωνα, το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες, όσες συνήθως ξεκινούν με μεγάλες βλέψεις. Δηλαδή, εάν κάποια αποτελέσματα στην αρχή δεν έρθουν έτσι όπως τα περιμένουν, μπορεί από εκεί που θεωρείσαι μεγάλο φαβορί να ξεκινήσει η γκρίνια και η φαγωμάρα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της καριέρας του:

«Υπάρχουν στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σου, αλλά και πολλές άσχημες, που και αυτές δεν τις ξεχνάς. Συνήθως στο ποδόσφαιρο τα άσχημα είναι περισσότερα. Στο τέλος μένουν κάποια πράγματα όπου έχεις αφήσει το στίγμα σου και είσαι ικανοποιημένος από αυτό που έχεις κάνει. Σίγουρα ο καθένας στο μυαλό του έχει ότι θα μπορούσε να κάνει παραπάνω πράγματα, αλλά δόξα τω Θεώ εγώ είμαι ευχαριστημένος. Πάντα είχα στο μυαλό μου το παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να είμαι και δυσαρεστημένος με αυτά που έχω καταφέρει».

Για τον Πλατανιά και αν είδε τα μπαράζ:

«Πέρυσι βρέθηκε μία ανάσα από την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Ασφαλώς και τα είδα τα μπαράζ. Ατύχησε στο τελευταίο λεπτό και δεν τα κατάφερε. Για τον Πλατανιά έχω μόνο καλά συναισθήματα και δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Μακάρι και οι δύο ομάδες από τα Χανιά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, αυτό θα ήταν το ιδανικό».

Πηγή: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep