VAR-εμενοι
Διδακτορικό Management και Marketing θα διδάσκει η SL2 και η Football league

«Αναξιόπιστος και ανίκανος»

Με «βέλη» το αντίο του Νίκου Λουμπαρδέα στην Παναχαϊκή. Ευχαρίστησε άπαντες, κατηγόρησε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ.

Η αποχώρηση του Νίκου Λουμπαρδέα από την Παναχαϊκή έφερε πολλά «ευχαριστώ», αλλά και πολλά «βέλη». Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, χωρίς να τον κατονομάσει, τόνισε ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ του δίνει την εντύπωση ότι είναι «ανώριμος, ασόβαρος, αναξιόπιστος και ανίκανος να ηγηθεί (αν τελικά ηγείσαι εσύ). Όπως ανέφερε:

«Δεν θα πω ψέματα, αυτή την ανακοίνωση ήλπιζα πως θα περάσει καιρός για να την βγάλω. Αποφάσισα να κλείσω ένα κύκλο τριών ετών ο οποίος ήταν μακρύς, έντονος και με πολλά συναισθήματα. Όντως μπορούσαμε να πετύχουμε πιο πολλά όλοι μας. Φεύγω κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις, με την συνείδηση μου καθαρή ότι πάντοτε έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου, πιο έμπειρος, πιο γεμάτος.

Μπορεί να κουράσω, αλλά επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω ΟΛΗ την οικογένεια της Παναχαϊκής που γνώρισα και συνεργάστηκα αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια. Περάσαμε πολλά, θετικά και αρνητικά, αλλά σαν άνθρωπος έχω μάθει να κρατάω μόνο τα καλά. Ευχαριστώ τους Συμμάχους που μας έδωσαν ελπίδα, τον κ. Κατσουράνη που με έφερε στην ομάδα, τον κ. Κωνσταντινίδη που με πίστεψε, τον κ. Κυριακόπουλο που πάντα ήταν παρών. Τους κ.κ. Οφρυδόπουλο και Κυριακίδη που με βελτίωσαν σαν ποδοσφαιριστή, τους κ.κ Τσιώλη και Καραπίτσο που ήρθαν σε μια δύσκολη στιγμή στην ομάδα, τους κ.κ. Σορώκο, Κώστα Γιάννη, Φουσέκη, Τριβιζιδάκη που με βελτιώσαν σαν αθλητή. Τον αναλυτή κ. Ξουρή. Τους κ.κ. Χαλκιά και Φωτάκη που υπήρξαν πρότυπα για όλους. Τον εξαιρετικό επιστήμονα κ. Συριόπουλο. Τους κ.κ. Νικολάτο, Ρήγα και Σίμα για την αποθεραπεία, τους κ.κ. Λιαρομμάτη, Παπαγεωργίου, Αθανασίου και Νάτση για την φροντίδα τους, όλους τους συμπαίκτες μου που με την αγωνιστικότητα τους με έκαναν περήφανο. Όλες τις κυρίες και τους κυρίους που δούλεψαν στα γραφεία της ομάδας. Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων και να ξέρετε απ' όλους ανεξαιρέτως έμαθα και κάτι σημαντικό.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο για την αγάπη του και την υποστήριξη του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να είχαμε κατά καιρούς, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουν όλοι πως ποτέ δεν έπαιξα θέατρο και πως πάντα ήμουν αληθινός απέναντι τους.

ΥΓ: Με εσένα, θα ασχοληθώ λίγο τώρα και ποτέ ξανά. Έμεινα έκπληκτος και απογοητεύτηκα μαζί σου για τον τρόπο που χρησιμοποίησες ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ του διαλόγου μας, λέγοντας ψέματα για τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε όποια ομάδα αγωνίστηκα, ποτέ δεν έβαλα σε προτεραιότητα μου το οικονομικό (σ.σ. ιδίως στην συγκεκριμένη ομάδα), αλλά τον σεβασμό που μου έδειχνε ο εκάστοτε παράγοντας. Μίλησες για ηλικία και σου απάντησα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και μια δικαιολογία. Την πραγματική του αξία ο καθένας την δείχνει στο γήπεδο.

Το ότι ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ την Παρασκευή από κοντά και άλλα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική μας επαφή την Τρίτη, δίνει την εντύπωση ότι είσαι ένας άνθρωπος ανώριμος, ασόβαρος, αναξιόπιστος και ανίκανος να ηγηθεί (αν τελικά ηγείσαι εσύ). Δεν το ξεκίνησες καλά. Εγώ σε αυτή την πόλη και σε αυτήν την ομάδα δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ αντιθέτως έχεις να αποδείξεις πολλά και να διαψεύσεις τις φήμες που σε ακολουθούν.

Θα σας έχω όλους για πάντα στην καρδιά μου.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
Εις το επανιδείν,
Νίκος Λουμπαρδέας»

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούνιος 2019 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.