Logo
Print this page

Νίλι: «Να γυρίσω πίσω»

Ο Νίλι Περδόμο εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης από τον Πλατανιά και επαναπατρισμού στη Λας Πάλμας. Η... εξαπάτηση της πρώτης χρονιάς και η δεύτερη απώλεια ανόδου.

Στη Λας Πάλμας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίλι. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Πλατανιά παρακολούθησε την Κυριακή το παιχνίδι της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του απέναντι στην Αλμερία και με αφορμή την παρουσία του στο γήπεδο μίλησε στην ιστοσελίδα «tintaamarilla.es», εκφράζοντας ξεκάθαρη πρόθεση επιστροφής. Υπενθυμίζεται ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020.

Ο 25χρονος μέσος θυμήθηκε ότι το 2014 είχε χάσει στις καθυστερήσεις την άνοδο με τη Λας Πάλμας απέναντι στην Κόρδοβα, ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στον Πλατανιά, λέγοντας ότι: «Περάσαμε περισσότερους από έξι μήνες απλήρωτοι. Με εξαπάτησαν, όπως και όλη την ομάδα. Η Ελλάδα ήταν κάτα κάποιο τρόπο μία μαύρη τρύπα». Εξήγησε ότι γύρισε στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να μη μείνει χωρίς ομάδα και τόνισε: «Θέλω να γυρίσω πίσω παρότι έχω προτάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιες ομάδες του εξωτερικού...».

Για τα μπαράζ με τον ΟΦΗ είπε:

«Έκλαιγα στο τέλος του αγώνα. Ήταν πολύ σκληρό, γιατί μου συνέβη ξανά. Με όσα μου είχαν συμβεί η άνοδος θα ήταν μία ανταμοιβή για την προσπάθεια, αλλά τη χάσαμε».

Για τη φετινή σεζόν:

«Άλλαξα αρκετά. Βλέπω τα πράγματα διαφορετικά και θέλω να γυρίσω πίσω παρότι έχω προτάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιες ακόμα ομάδες του εξωτερικού. Είχα μία πολύ καλή σεζόν, την καλύτερη στην επαγγελματική μου καριέρα. Σκόραρα 8 φορές, είχα 18 ασίστ. Έπαιξα σε διαφορετικές θέσεις, είτε στο «8», είτε πίσω από τον επιθετικό. Εάν πάρω τη δεύτερη ευκαιρία, τότε θα την αρπάξω».

Για την πρώτη του χρονιά στον Πλατανιά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε:

«Αποφάσισα λανθασμένα να πάω από την Αλμπαθέτε στον Πλατανιά πριν δύο χρόνια. Μου παρουσίασαν ένα ελκυστικό πρότζεκτ και εγώ ήθελα να παίξω ξανά στην πρώτη κατηγορία. Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση, αλλά ήταν άλλο στα λόγια και άλλο στην πράξη. Περάσαμε περισσότερους από έξι μήνες απλήρωτοι. Η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη. Με εξαπάτησαν, όπως και όλη την ομάδα. Η Ελλάδα ήταν κατά κάποιο τρόπο μία μαύρη τρύπα, αλλά από αυτή την κατάσταση έμαθα.

Ο τραυματισμός μου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με ανάγκασε να μείνω εκτός για τέσσερις μήνες. Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο και πήγα στη Νορβηγία (Μπόντε). Εκεί βρήκα μια ομάδα με διαφορετικούς ρυθμούς. Χρειαζόμουν χρόνο για να ανακάμψω, το πρωτάθλημα ήταν ήδη στον δεύτερο γύρο. Έτσι, ήταν καλύτερο να επιστρέψω και αντί να μείνω χωρίς ομάδα αποφάσισα να πάω στον Πλατανιά».

Για το μέλλον του:

«Τώρα είμαι κάποιος άλλος. Η σύντροφός μου η Βέντολιν με βοήθησε πολύ. Ήταν μαζί μου στην Ελλάδα, όπου περάσαμε πολύ δύσκολα, όμως γίναμε πιο δυνατοί. Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και περισσότερο τώρα που θα έχω την ευθύνη ως πατέρας (σε τέσσερις μήνες θα γεννηθεί η κόρη του). Το καλό που μου συνέβη στον Πλατανιά ήταν ότι εξελίχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση και ο νέος μου στόχος είναι εδώ.

Παρακολούθησα το παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Αλμερία την Κυριακή. Νομίζω ότι το μέλλον της Λας Πάλμας περνά από τους γηγενείς ποδοσφαιριστές και από τις ευκαιρίες που τους δίνει ο σύλλογος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 12:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr