«Σαν να έδερναν το παιδί μου...»

Ο προπονητής της Κ19 της Κέρκυρας μίλησε στη «Live Sport» για την επίθεση που δέχτηκαν οι Φαίακες στην Αγυιά.

Η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ19 της Football League στιγματίστηκε από τα επεισόδια στην Αγυιά. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας δέχτηκαν επίθεση από 25 οπαδούς της Παναχαϊκής και ο τεχνικός των Φαιάκων, Κώστας Χριστοφοράκης μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για όσα βίωσε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Όπως σημείωσε, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έτρεχαν στο καμαράκι των διαιτητών και την αποθήκη αθλητικού υλικού για να σωθούν... Όπως ανέφερε:

«Χτύπησαν τα παιδιά και εμένα. Μετά το 0-2 τρέξαμε στα αποδυτήρια να προφυλαχθούμε. Είχαν σπάσει ένα παράθυρο στα αποδυτήρια και κάτω ήταν γεμάτο γυαλιά. Ο ποδοσφαιριστής Τσάνης προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια, αλλά ήταν κλειδωμένα. Εκεί είδα 4,5 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους να τον χτυπάνε. Τρελάθηκα. Ήταν σα να έβλεπα να δέρνουν το παιδί μου. Χτύπησα έναν από αυτούς, το παιδί έφυγε και επί δύο λεπτά τις έτρωγα. Μου γύρισαν τα μυαλά...

Αστυνομία δεν υπήρχε. Ο γιατρός του αγώνα μας προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Δεν ήθελα να κάνω μήνυση, αλλά από την Αστυνομία που ήρθε μετά μας είπαν ότι έπρεπε να γίνει αυτεπάγγελτα. Ήταν συντονισμένο όλο αυτό. Από τη στιγμή που γνώριζαν για την κόντρα οργανωμένων – Δρόσου έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Την ώρα της εισόδου των οπαδών κάποιοι άλλοι πήραν από δημοσιογράφους κάμερες και κινητά για να μην διαρρεύσει τίποτα.

Μας έσωσε τη ζωή ο υπεύθυνος γηπέδου, Αηδόνης Νάτσης και μας συμπαραστάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Μάκης Παρασκευόπουλος. Μπήκα στο καμαράκι των διαιτητών, τα παιδιά στην αποθήκη αθλητικού υλικού για να σωθούμε. Στους διαδρόμους των αποδυτηρίων υπήρχαν παντού οργανωμένοι. Μας στρίμωξαν και μας χτυπούσαν».

Όσο για το αν όλα ξεκίνησαν, γιατί ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Στεργίου έδειξε τα γεννητικά του όργανα, απάντησε:

«Δεν ισχύει ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Αν ίσχυε, θα είχε δει την κόκκινη κάρτα, κάτι που έγινε τελικά στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη, γιατί έβγαλε τη φανέλα του».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2019 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep