«Όλοι στον Εισαγγελέα»

Μαίνεται ο διοικητικός «πόλεμος» στη Σπάρτη με απίστευτες καταγγελίες εκατέρωθεν.

Όταν μεγαλομέτοχος ΠΑΕ καταγγέλλει δημόσια ότι «πήγα στην Άρτα για να μη γίνει αυτό που είχαν κανονίσει κάποιοι κύριοι» και ο γενικός αρχηγός απαντά ότι «να μας πουν τι έκαναν στην Κύπρο και με την Κέρκυρα», τότε οτιδήποτε άλλο είναι ανάξιο σχολιασμού. Κι όμως, κανείς Εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει, ενώ απλός θεατής είναι και η Football League που παρακολουθεί αμέτοχη τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται στη Σπάρτη...

Το πρωί της Δευτέρας (04/03), λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Βουδούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στη Δημοτική Αγορά Λακωνίας και ανέφερε:

«Στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας έμειναν εκτός βασικοί Έλληνες. Δεν υπήρχε λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας. Είμαι ο βασικός μέτοχος στο ΓΕΜΗ, γιατί δεν έχουν γίνει κινήσεις αλλαγής μέχρι στιγμής. Όπως έμαθα, τους απέκλεισαν από την αποστολή γιατί όπως τους είπαν οι - χωρίς θεσμικό ρόλο - «μιλήσατε και θα κάτσετε απ' έξω».

Για όσα έγιναν με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, δεν ακούσαμε τον κατηγορούμενο να μας πει κάτι. Οι ίδιοι ενοχοποίησαν τον προπονητή για να καλύψουν άλλους. Οι ψεύτες και οι απατεώνες πρέπει να μπουν στο ράφι. Κοροϊδεύουν τον λαό της Σπάρτης. Βάζουν 25 ευρώ εισιτήριο, μετά 10, πρόκειται για γελοιογράφημα. Θα πω του κυρίου Χατζάκου ότι αυτός έκανε τις αλλαγές. Με απείλησαν...

Είπε ο Γιάννης Χατζάκος ότι πήγα στην Άρτα και έτρεχα στο πάρκινγκ. Πήγα με δικά μου έξοδα και έκατσα στον πάγκο για να μη γίνει αυτό που είχαν κανονίσει κάποιοι κύριοι. Μίλησαν σε κάποια παιδιά, να παίξουν, να μην παίξουν. Σε κάποιους δεν άρεσε το αποτέλεσμα. Θα πάμε όλοι μαζί στον Εισαγγελέα.

Με τον Ηρόδοτο με ποιου τον λόγο δόθηκαν τα χαρτιά εν γνώσει του Κουράκου; Ποιος υπέγραψε να δηλωθεί ο ίδιος γιατρός; Ποιος παίκτης πήγε να παίξει χωρίς δελτίο; Τους έβαλα στην ομάδα για να παίρνουν χρήματα. Να πληρώνονται από το τραπέζι που κάνουν στους παίκτες...

Εμφανίστηκε κάποιος Τσιριμπής και είπε ότι του έδωσε ο Χρήστου αρμοδιότητες. Εγώ έχω τις μετοχές, εγώ κινώ την ομάδα. Ο Χρήστου δεν μπορεί να δώσει εντολή. Έπρεπε να καταθέσει εδώ και τέσσερις μήνες φάκελο στην ΕΕΑ, αλλά δεν έχει κάνει καμία κίνηση. Πλήρης αδιαφορία. Είναι τεράστια η οικονομική ζημιά και η οικονομική τρύπα προς εμένα και την ομάδα.

Όλα τα χρήματα που λέει ο Πολολός ότι πληρώνονται, δεν περνούν από τον λογαριασμό της ομάδας. Δεν δείχνει θέληση ο Χρήστου να καταθέσει φάκελο. Μίλησα με τον Γιωτόπουλο στην ΕΕΑ και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας φάκελος. Θα στείλω εξώδικο για να γίνουν όλα σωστά μέσα σε μία εβδομάδα. Να δούμε αν μπορεί ο κύριος Χρήστου και η εταιρεία του να σηκώσει τις μετοχές γιατί αν δεν μπορεί όλα αυτά γίνονται για κάποιο σκοπό και θα πρέπει να συνεχίσουμε δικαστικά. Όλη η ευθύνη πέφτει σε εμένα και τον Νικόλαρο.

Από τη στιγμή που μπήκε ο Πολολός και ο Χρήστου η ομάδα πάει προς το χειρότερο. Βλέπω αδιαφορία και πάει το μυαλό μου στο πονηρό. Αν δεν γίνει η διαδικασία, δεν έχουν να χάσουν, δεν φαίνονται πουθενά. Άκουσα στη ΓΣ - πικ νικ να λέει ο Τσιριμπής ότι δεν τους ενδιαφέρει αν η ομάδα πέσει. Εγώ την ομάδα την έδωσα για να μείνει στην κατηγορία. Αν δεν μπορούν, να το πουν».

Η παρέμβαση Χατζάκου

Ακολούθησε παρέμβαση του γενικού αρχηγού Γιάννη Χατζάκου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αν τραυματιζόταν ο τερματοφύλακας, Σφέτσος, στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, τότε δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει γκολκίπερ! Ενδεικτικό προφανώς και αυτό της νέας εποχής...

Χατζάκος: «Ήμουν τραυματιοφορέας με τον Ηρόδοτο. Τον Χαραλαμπίδη αυτός δεν τον έφερε; Ας ταΐσει ο κύριος Βουδούρης 30 άτομα με 100 ευρώ. Μου χρωστούν 15.000 ευρώ. Να μας πουν τι έκαναν στην Κύπριο, με την Κέρκυρα...».

Βουδούρης: «Θα σου κάνω μήνυση και αγωγή».

Χατζάκος: «Εγώ δεν ανέφερα όνομα για την Άρτα. Με τον Ηρόδοτο ήμουν εγώ εκπρόσωπος;».

Βουδούρης: «Τη μία είσαι γενικός αρχηγός, μετά τραυματιοφορέας, μετά οδηγός λεωφορείου. Ως τι τον φέραμε τον Χαραλαμπίδη; Για να μπει στην ομάδα; Μας βρήκε τρεις, τέσσερις παίκτες. Όταν άλλαξε το συμβούλιο διά λόγου έλεγε ο Πολολός φύγε εσύ, έλα εσύ, φεύγεις εσύ. Βάζεις έναν άγνωστο χωρίς θεσμικό ρόλο να φτιάξει το φύλλο αγώνα; Προχθές ο Τσιριμπής πέταξε έξω τρεις παίκτες και έμεινε με ξένο τερματοφύλακα. Αν τραυματιζόταν ο Σφέτσος ποιον θα βάζατε;»

Χατζάκος: «Αυτό είναι θέμα προπονητή».

Βουδούρης: «Αφού δεν υπάρχει. Με ποιου το δίπλωμα; Αφού δεν έχει UEFA Pro. Πάλι -3 θα τρώγαμε».

Χατζάκος: «Δεν θα βάζαμε άλλον. Οι τρεις είναι τιμωρημένοι από το συμβούλιο. Έπεσα πάνω στο ΔΣ για να μην τους διώξουν».

Βουδούρης: «Ρωτήστε τον Χρήστου γιατί δεν καταθέτει φάκελο. Μου έχει ρίξει το βάρος. Θα στείλω εξώδικο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Θέλω να προστατεύσω εμένα. Δεν φοβάμαι κανέναν, μόνο τον θεό. Έδωσα σε αυτούς την ομάδα που είναι ή βλάκες, ή άσχετοι. Έχουν αλλάξει τρεις προπονητές, 20 παίκτες. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2019 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep