«Δημιουργεί δεδικασμένο»

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για τον Ηρακλή και τα δεδομένα της υπόθεσης Περνίς. Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για τον Ηρακλή και τα δεδομένα της υπόθεσης Περνίς.

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την υπόθεση του Περνίς και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δημιουργεί δεδικασμένο για τα παλιά χρέη του Ηρακλή.

Στο Μertopolis 95,5 μίλησε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, για την ισοπαλία με τον Ηρόδοτο, την υποχρέωση του «γηραιού» να κυνηγήσει την άνοδο μέχρι τέλου και τις δυσκολίες για τη δημιουργία νέας ομάδας στη μέση της χρονιάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νομοσχέδιο Βασιλειάδη για τα χρέη:

«Περιμένουμε να γίνει πράξη το νομοσχέδιο. Βρίσκεται σε καλό δρόμο η υπόθεση, περιμένουμε να γίνει πράξη και μετά μιλάμε».

Για την ισοπαλία με τον Ηρόδοτο:

«Ήταν μια αποτυχία. Ήταν λάθος μας. Έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι. Ισοφαριστήκαμε σε μια κακιά στιγμή και χάσαμε δύο πόντους όπως και την περασμένη Κυριακή».

Αν προλαβαίνει ο Ηρακλής την άνοδο:

«Κοιτάμε το κάθε ματς που έρχεται με στόχο τη νίκη. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα στη μέση της σεζόν, η οποία τουλάχιστον δεν χάνει και προσπαθεί να κερδίσει όλα τα ματς Είναι δύσκολο να στήσεις μια νέα ομάδα στη μέση της χρονιάς. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστώ τα αποτελέσματα να έρθουν. Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να διεκδικήσει τουλάχιστον τη 2η θέση».

Για τον τυπικό ρόλο του στον Ηρακλή:

«Ο πρόεδρος έχει τοποθετήσει τον κ. Θεοδωρίδη ως υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος και ο κ. Θεοδωρίδης εμένα ως βοηθό του».

Για τα επόμενα βήματα της ΠΑΕ:

«Επόμενα βήματα είναι να διορθωθούν τα πάντα. Ο Ηρακλής ξέρουμε πώς ξεκίνησε, πώς έφτασε εδώ και πώς βαδίζουν τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι όλα καθαρίζουν, όλα είναι σε διαφάνεια, οι πληρωμές γίνονται όπως πρέπει. Και ο πρόεδρος και ο κ. Θεοδωρίδης προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και του παρόντος για να έχει μέλλον η ομάδα».

Για τη δικαστική απόφαση για τον Περνίς:

«Ήταν μια δικαστική νίκη για τον Ηρακλή, η οποία δημιουργεί δεδικασμένο για ό,τι προκύψει στο μέλλον. Έγινε ένα θετικό βήμα για τα παλιά χρέη».

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.