Logo
Print this page

«Ο Καλαϊτζίδης ξέρει τι ειπώθηκε»

Ο Γιάννης Νιώπας τοποθετήθηκε για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αιγινιακός. Ο Γιάννης Νιώπας τοποθετήθηκε για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αιγινιακός.

Ο Γιάννης Νιώπας μίλησε στο sdna.gr για την υπόθεση της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό και όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Θέση πήρε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιάννης Νιώπας σχετικά με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, τόνισε πως αυτή την στιγμή δεν βοηθούν οι δηλώσεις και η φιλολογία, ενώ επεσήμανε πως έχει τη συνείδησή του καθαρή. Μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα τα πει όλα αναλυτικά μετά την έκδοση απόφασης από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sdna.gr:

«Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή, δεν ανησυχώ. Δεν μπορεί να ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα ο Καλαϊτζίδης, ξέρει καλά τι ειπώθηκε. Θα περιμένω την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και θα τοποθετηθώ αναλυτικά στη συνέχεια», αρκέστηκε να πει, τονίζοντας ότι δεν θέλει να δημιουργηθεί περισσότερος θόρυβος τη δεδομένη στιγμή, πριν βγει κάποια απόφαση.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε:

«Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν ταξιδέψει στο κατάστρωμα όλο το βράδυ οι παίκτες και παίζαμε στις 2 το μεσημέρι», ενώ για τους τρεις παίκτες που είχαν ταξιδέψει με αεροπλάνο, δηλαδή οι Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος. Ο Γιατζιτζόγλου είχε πει ότι θα ταξίδευε με αεροπλάνο γιατί γεννούσε η γυναίκα του. Εγώ τους είχα πει ότι δεν είχα ούτε ευρώ να δώσω παραπάνω, μου κόστισε το ταξίδι 2.300 ευρώ. Οι άλλοι δύο είναι κολλητοί του. Όλοι τους πλήρωσαν από την τσέπη τους τα εισιτήρια. Πώς λένε ότι στήθηκε το παιχνίδι όταν από τους τρεις, αγωνίστηκε μόνο ο ένας (σ.σ. ο Τόλιος βγήκε αλλαγή στο 8')».

Πάντως έκανε και το παράπονό του για την εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ενώ ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα χωρίς καμία μομφή. «Τόσα χρόνια που ήμουν στον Αιγινιακό, δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι το αρνητικό. Αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς;».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 14:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr