«Έφυγα για προσωπικούς λόγους»

Ο Στέφανος Καπίας μίλησε για την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη Άρτας με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Στέφανος Καπίας μίλησε για την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη Άρτας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Στέφανος Καπίας μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον ίδιο η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, ομάδα στην οποία έχει υπερασπιστεί επτά σεζόν. 

Στην εφημερίδα Metrosport μίλησε ο αμυντικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Στέφανος Καπίας, ο οποίος θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα του στον Απόλλωνα Πόντου ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή (13/1). Ξεκαθάρισε πως ο ίδιος περίμενε πως θα επιβιώσει η ομάδα της Καλαμαριάς επειδή έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στην μονομαχία του με τον Ολαϊταν. Αναλυτικά η συνέντευξη του:    

-Την Κυριακή δεν αντιμετωπίζεις απλά την πρώην ομάδα σου, αλλά και αρκετούς πρώην συμπαίκτες και φίλους, αλλά και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

«Είναι γνωστό ότι τρέφω συναισθήματα για αυτή την ομάδα, είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που πρεσβεύει πολλά. Πλέον καταλαβαίνω πόσο δεμένος είναι ο κόσμος μαζί της. Εντάξει, είμαστε επαγγελματίες και είναι ωραίο για μένα που θα συναντήσω γνώρισμα πρόσωπα».  

-Εχεις επαφές με παίκτες ή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη; Σε εκπλήσσει η πορεία του Απόλλωνα;

«Έχουμε ναι, μαθαίνω για την ομάδα έχω κάνει μια επίσκεψη. Μίλησα μία φορά και με τον κ. Καλαϊτζίδη, μιλάω με τα παιδιά. Δε με εξέπληξε, όχι. Πίστευα ότι θα πάει καλά. Περίμενα πως θα χειριστούν καλά τις δύσκολες καταστάσεις και δε θα τους επηρέαζαν, έχουν προσωπικότητα. Ίσως  και λόγω μεγαλύτερης συσπείρωσης βλέπουμε αυτή τη θετική εικόνα».  

-Σε σχέση με πέρυσι ποιες είναι οι διαφορές;

«Η περσινή σεζόν είχε διαφορετικό στόχο και ήταν επόμενο μετά τη μέτρια πορεία να υπάρχει μια καθίζηση. Είναι κάτι ανόμοιο. Η ποιότητα παραμένει βέβαια στην ομάδα, αλλά νομίζω ότι έχουν αλλάξει κάποια χαρακτηριστικά της ομάδας, όπως έχει επισημάνει και ο ίδιος ο κ. Καλαϊτζίδης».  

-Πώς περιμένεις τη μονομαχία με τον καλό σου φίλο και πρώην συμπαίκτη σου Μάικλ Ολαϊτάν;

«Εντάξει δεν είναι μονομαχία δύο παικτών. Θα αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα έναν παίκτη που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, είναι ικανός, ομαδικός, ένα παιδί με πλούσιο ταλέντο. Όλοι ξέρουν ότι έπρεπε να αγωνίζεται σε υψηλότερες κατηγορίες, καθαρά από τύχη δεν τα κατάφερε και εύχομαι να έχει και πάλι ανοδική πορεία. Λίγο πριν έρθει στην ομάδα, μίλησα μαζί του. Του είπα ότι ο Απόλλων τον χρειαζόταν πολύ, μπορεί να δώσει πολλά».  

-Θα βοηθήσεις τον προπονητή σου στο σκάουτινγκ του Απόλλωνα, μιας που ξέρεις αρκετά καλά την ομάδα;

«Ούτως ή άλλως σε κάθε αγώνα γίνεται σκάουτινγκ. Κάποια πράγματα φυσικά είπα κι εγώ. Έχουμε δείξει δυναμική, έχουμε πλάνο παιχνιδιού που προσπαθούμε να το υποστηρίξουμε σε κάθε ματς. Είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα μας γενικά λειτουργεί πολύ καλά και βάσει οργάνωσης αξίζει να είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες».

-Τελικά γιατί έφυγες το καλοκαίρι;

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ήταν προσωπικοί οι λόγοι και δεν είχαν να κάνουν με την ομάδα. Ήταν μια απόφαση που είχε να κάνει με τη ζωή μου. Οι σχέσεις μου άλλωστε με όλους παραμένουν πολύ καλές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep