Logo
Print this page

«Super League με τη Δόξα»

Ο Δημήτρης Σιώπης μίλησε για το ιδανικό σενάριο να αγωνιστεί με την Δόξα Δράμας στην Super League. Ο Δημήτρης Σιώπης μίλησε για το ιδανικό σενάριο να αγωνιστεί με την Δόξα Δράμας στην Super League.

Ο Δημήτρης Σιώπης μίλησε για το όνειρο ζωής, να αγωνιστεί με τη Δόξα Δράμας στην Super League. 

Με την ευκαιρία της αναμέτρησης της Κυριακής (2/12) της Δόξας Δράμας με την Παναχαϊκή, ο Δημήτρης Σιώπης, μίλησε για την πορεία του στην ομάδα, αλλά και την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στο πρόγραμμα αγώνα της ΠΑΕ. Αναλυτικά η συνέντευξη του αμυντικού των Μαυραετών:

Έπειτα από ένα τραυματισμό που σε κράτησε εκτός δράσης, επέστρεψες στο νικηφόρο παιχνίδι στο Αιγίνιο…  

«Σίγουρα ένας τραυματισμός σε κρατάει πίσω αγωνιστικά. Όμως μαζί με το ιατρικό προσωπικό της ομάδας δουλέψαμε σωστά, έγινε όπως έπρεπε όλο το πρόγραμμα της αποθεραπείας και τώρα νιώθω σα να μην έχασα ούτε μία προπόνηση. Μπήκα στο παιχνίδι μέσα στο Αιγίνιο χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα, παίξαμε όλοι καλά, πήραμε τη νίκη και όλα ήταν μια χαρά».  

Πώς σχολιάζεις τη μέχρι τώρα πορεία της Δόξας;

«Ξεκινήσαμε καλά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα τα οποία σίγουρα μας επηρέασαν ψυχολογικά. Πιστεύω όμως ότι ήταν μόνο μια παρένθεση. Οι ατυχίες αυτές μας έχουν πεισμώσει και ήταν για την ομάδα το κίνητρο να συνέλθει άμεσα και να βρει ξανά τον πραγματικό της εαυτό. Ένα καλό σερί επιτυχιών μπορεί να τα διορθώσει όλα. Άλλωστε παραμένουμε κοντά στους στόχους μας».

Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα;  

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι χάσαμε τον στόχο μας. Βλέπουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και ειδικά αυτών που θεωρούνται ανταγωνιστές, που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Οι περισσότεροι έχουν κάνει γκέλες σαν τις δικές μας και ίσως και πιο μεγάλες. Αυτό δείχνει καθαρά το πόσο ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα. Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους, όπως τους έχει βάλει ο πρόεδρος και ο σκοπός μας είναι να καταφέρουμε ότι το δυνατόν καλύτερο. Θέλει δουλειά και υπομονή».  

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Πρώτα απ' όλα σταθήκαμε άτυχοι. Πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητές της. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι, σαν μια γροθιά και όλα θα πάνε καλά. Σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη. Επιμένω να λέω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και δεν έχει χαθεί τίποτε. Είναι έξι βαθμοί και είναι μπροστά ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Με τις οδηγίες του προπονητή και με τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις θα τα καταφέρουμε».

Αντίπαλος η Παναχαϊκή. Πώς έχετε αξιολογήσει την αναμέτρηση;  

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το έχει δείξει από πέρυσι. Έχει στόχους ίδιους με τους δικούς μας. Ωστόσο και αυτή δεν έχει ξεκινήσει καλά. Είχε τις γκέλες της, όμως αυτό δεν λέει τίποτε. Είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος που θέλει πολύ προσοχή. Η καλή προετοιμασία είναι πάντα για τη Δόξα το κλειδί για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ο κόσμος της Δόξας σας στηρίζει διαρκώς…

«Είναι εκπληκτικός. Δεν υπάρχουν λόγια. Πήγαμε στο Αιγίνιο και νιώθαμε σα να παίζουμε στην έδρα μας. Ήταν πολύ περισσότεροι από τους γηπεδούχους. Η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Μας έχουν βοηθήσει να πάρουμε αποτελέσματα. Πιστεύω ότι με το Βόλο το παιχνίδι το πήρε ο κόσμος με την ώθηση που μας έδωσε. Ευελπιστώ ότι και με την Παναχαϊκή θα είναι κοντά και θα είναι αυτοί που με τη δύναμή τους θα μας σπρώξουν στην επιτυχία».  

Το όνειρο του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιώπη;  

«Να παίξω στην Super League φορώντας τη φανέλα της Δόξας Δράμας».

Πώς περιγράφεις την κατάσταση που υπάρχει στη σημερινή Δόξα;  

«Βλέποντας με μια γρήγορη ματιά όσα γίνονται στις άλλες ομάδες και όχι μόνο της δικής μας κατηγορίας, η Δόξα είναι ένας σύλλογος που σχεδόν όλοι θα ήθελαν να αγωνίζονται με τη φανέλα της. Έχει ιστορία, έχει κόσμο που τη λατρεύει, έχει άψογο πρόεδρο και το κυριότερο ιδανικές συνθήκες δουλειάς. Προσωπικά νιώθω τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα ήθελα να παραμείνω όσο το δυνατό περισσότερο».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 16:58
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr