Logo
Print this page

«Ιδανικός διάδοχος»

Ο Σταύρος Λαμράκης μίλησε για την επιτυχία του Εργοτέλη και την ιδανική επιλογή του Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο Σταύρος Λαμράκης μίλησε για την επιτυχία του Εργοτέλη και την ιδανική επιλογή του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε πως ο Νίκκι Παπαβασιλείου αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Εργοτέλης για να συνεχίσει το έργο του Τάκη Γκώνια.  

 Συνέντευξη στη Νέα Κρήτη έδωσε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος μίλησε για το εκπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας του Ηρακλείου και την δύσκολη αναμέτρηση με τον Βόλο την Τετάρτη (21/11) στην Μαγνησία. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Live με την Αντιγόνη» και στην τηλεόραση Creta:

Ο Εργοτέλης τα πηγαίνει περίφημα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League.  

«Ναι, έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, είμαστε ευχαριστημένοι από τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα, αλλά κυρίως από την εικόνα που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο».  

Είχατε προβλέψει πως θα δούμε ένα Εργοτέλη πολύ βελτιωμένο σε σχέση πέρσι.

«Πέρσι έγινε μια προσπάθεια πέρσι το καλοκαίρι με αρκετή πίεση και στο τέλος Αυγούστου και αυτή η ομάδα είχε σαν στόχο το να χτίσει ένα κορμό για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορούσαμε να πούμε πως πέρσι πηγαίναμε να ανέβουμε κατηγορία, αφού υπήρχαν πολύ μεγάλες δυσκολίες, αλλά νομίζω πως στον δεύτερο γύρο χτίσαμε έναν κορμό και μπήκαν οι βάσεις για να παρουσιαστεί αυτή η ομάδα και το θέαμα που φαίνεται φέτος».

Έχεις συνεργαστεί με πολλούς προπονητές αυτά τα χρόνια και φέτος με τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Οι εντυπώσεις από αυτούς τους μήνες ποιες είναι;

«Είμαστε όλοι στον Εργοτέλη πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με τον προπονητή μας. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις, με εμπειρίες και ήταν ο κατάλληλος για να συνεχίσει το έργο που είχε αφήσει ο Τάκης Γκώνιας και τις βάσεις που είχε βάλει. Νομίζω πως αυτή η μετάβαση ήταν η καλύτερη δυνατή για την ομάδα μας και φαίνεται από την εικόνα της ομάδας πως έχει προσθέσει πράγματα με τη δουλειά του και όλο το στυλ που μεταφέρει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Πιστεύουμε πως μόνο με συνεργασία μπορείς να επιτύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα και εμείς το έχουμε μάθει αυτό και έχουμε ξεκάθαρους ρόλους για το καλό της ομάδας».  

Παρότι το ξεκίνημα είναι με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν έχει τεθεί στόχος ανόδου ξεκάθαρα.  

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι πάμε για άνοδο, ή οτιδήποτε άλλο. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι, να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, αλλά και σε ατομικό επίπεδο τα παιδιά, αφού έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές νέους σε ηλικία και με υψηλό περιθώριο ανάπτυξης κατά τη γνώμη μου.

Ο στόχος είναι να τους εξελίσσουμε, να τους βελτιώνουμε και να προοδεύουμε και μέσα από την ατομική βελτίωση να έρχεται και η ομαδική. Να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα με καλή επίθεση και καλή άμυνα και έχοντας ως δεδομένο πως τη νέα σεζόν θα υπάρξει αναδιάρθρωση με την δημιουργία της Super League 2 θέλουμε να είμαστε σε αυτή την κατηγορία. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου με μεγάλο οικονομικό δέλεαρ και υψηλό τηλεοπτικό συμβόλαιο που μπορεί μια ομάδα δουλεύοντας στοχευμένα και οργανωμένα να είναι οικονομικά αυτάρκης».

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με αγώνες κατά του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων έρχεται ακόμη μια απαιτητική για τον Εργοτέλη με ένα παιχνίδι στον Βόλο και ένα με τον Πλατανιά.    

«Την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, τον Βόλο, ο οποίος έχει δείξει στοιχεία παρόμοια με τα δικά μας και μπορεί να έρχεται από την Γ’ Εθνική, αλλά έχει κρατήσει έναν κορμό, τον ίδιο προπονητή και ένα μείγμα με νέους ποδοσφαιριστές, ξένους και έμπειρους στην κατηγορία. Είναι ομάδα που την έχω παρακολουθήσει σε δύο παιχνίδια και μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με αυτή τη λογική θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο αξίζουμε».          

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 00:49
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr