«Ευγνώμων που ήρθα στην Ελλάδα»

Ο Φρανκ Τιεντσέ μίλησε στο Fl News για τη μεταγραφή του στη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Καλοκαιρινό απόκτημα της Σπάρτης ο Ερίκ Φρανκ Τιεντσέ. Ο Καμερουνέζος χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα εφετινά παιχνίδια, μίλησε στο Fl News για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα. 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στη Σπάρτη, απάντησε σε ερώτηση για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κατακτήσει ακόμη νίκη, ενώ σημείωσε ποια είναι η φιλοδοξία του.

- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις σου από την Ελλάδα;

«Στο Καμερούν γνωρίζαμε για την Ελλάδα ότι είναι μια πανέμορφη χώρα και για την πανέμορφη ιστορία της. Ήταν όνειρό μου να έρθω στην Ελλάδα. Πιστεύω πολύ στον Θεό και προσεύχομαι πολύ. Έτσι, ο Θεός μου έστειλε ένα καλό μάνατζερ, τον Λορντ Χέρμαν, ο οποίος με πίστεψε ως παίκτη και με έφερε στην Ελλάδα. Γι' αυτό θα του είμαι ευγνώμων. Από τότε που ήρθα, έχω συναντήσει εξαιρετικούς ανθρώπους, οι οποίοι ανοίγουν την καρδιά τους και μου δείχνουν αγάπη. Ο καιρός, το φαγητό, η ατμόσφαιρα στη Σπάρτη είναι όλα τέλεια. Δεν το μετάνιωσα που ήρθα σε αυτή τη χώρα».

-Ποια είναι η άποψή σου για την ομάδα; Γιατί πιστεύεις ότι δεν έχει κατακτήσει νίκη μέχρι τώρα;
«Έχω παρακολουθήσει την ταινία "οι 300" και πάντα θυμάμαι το σλόγκαν "This s Sparta". Οι άνθρωποι στη Σπάρτη είναι μαχητές. Αυτή είναι η άποψη που έχω για την ομάδα. Είμαστε ένα γκρουπ νεαρών παικτών, που είναι μαχητές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια κερδίζεις, μια χάνεις. Αυτό που μένει είναι το πνεύμα μαχητή που μας διακρίνει. Με τη δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας, πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα».

- Ποια είναι η φιλοδοξία σου και αυτή της ομάδας σου;
«Ο στόχος της ομάδας είναι να παλέψει το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της. Τώρα έχουμε μια καλή διοίκηση που είναι δίπλα μας και εμείς οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να ιδρώσουμε τη φανέλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ προσωπικά ήρθα εδώ για ένα λόγο: Να παίζω και να κερδίζω. Να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ να προοδεύσω στο ποδόσφαιρο. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Επίσης να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, όπως τον Χέρμαν, τους προπονητές μου και τη διοίκηση. Το μυαλό μου είναι πάντα στη δουλειά μου».

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep