«Θέλετε αίμα; Στον χασάπη»

Ο Παύλος Μυροφορίδης τόνισε ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης θα μείνει στον Ηρακλή, γιατί θα πάρει το πρωτάθλημα.

«Δεν μπορώ να πω συγγνώμη, αλλά να ξέρουμε μέσα μας ότι αυτοί που δεν κοιμήθηκαν δεν είναι αυτοί που βρίζουν, αλλά αυτοί που ήταν εκεί και θα είναι και αύριο εκεί, για να παλέψουν». Με αυτή τη δήλωση στον Arena Fm 89,4 ο Παύλος Μυροφορίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Αλέκου Βοσνιάδη στον Ηρακλή. Ο τεχνικός διευθυντής του Γηραιού αποκάλυψε, επίσης, ότι οι παίκτες είπαν «μην πειράξετε τον προπονητή» και ανέφερε:

Για το rotation που έγινε στον Ηρακλή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και την ήττα:

«Θα μιλούσαμε για rotation, αν το κάναμε τη 15η αγωνιστική. Ήταν 11άδα, που ο μόνος που δεν είχε παίξει Σούπερ Λιγκ, ήταν ο Ρόβας. Παίζει η ίδια στο φιλικό με το Αιγίνιο, στα τελευταία 35 λεπτά με Δράμα και είναι εξαιρετική, στο δεύτερο ημίχρονο με Απόλλωνα, πρέπει να δούμε τι έχουμε. Το να βγαίνει κάθε μπαγλαμάς και να λέει ό,τι λέει. Το rotation είναι η έκφραση της εποχής και παρεξηγημένη. Rotation εννοείς στη 15 αγωνιστική όταν θα έχει φθαρεί η ομάδα. Χθες στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε κόντρα σε ένα αήττητο Ατρόμητο, όλο αυτό αμαυρώθηκε γιατί μετά πάμε στην ατομικότητα».

Αν έπρεπε να κάνει κάποια παρέμβαση και αν έπρεπε να γίνει αλλαγή ο Αμπάρης:

«Είναι το εύκολο αυτό, να βγει. Αν μιλήσουμε για να προστατεύσουμε έναν παίκτη, ποιος μου λέει ότι αν μπει ο μικρός, δεν θα τον κάψουμε; Δεν μπορούμε να είμαστε ανθρωποφάγοι. Δεν προστατεύσαμε και το παιδί και την ομάδα, αλλά δεν θα τον σταυρώσουμε. Το λάθος το έχω εγώ. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τη μέρα πίσω. Ξεφτιλιστήκαμε, δε μπορώ να πω συγγνώμη, αλλά να ξέρουμε μέσα μας ότι αυτοί που δεν κοιμήθηκαν δεν είναι αυτοί που βρίζουν, αλλά αυτοί που ήταν εκεί και θα είναι και αύριο εκεί, για να παλέψουν.

Εγώ να πω στον απέναντι, στον αντίπαλο, να με λυπηθεί, δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Θα παλέψουμε για να γίνει το σωστό, το ότι μας έκατσε η στραβή, εμείς το κάναμε, στην καθημερινότητα εμάς θα βαραίνει. Πρέπει να βρω τρόπο να δώσω ηρεμία στην ομάδα γιατί έχουμε πολλά ματς, για να ανέβει η ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι ξεφτιλιστήκαμε από μία ομάδα που μέχρι το 45′ έκανε μία τελική. Ο προπονητής έπρεπε να «φάει» στο ημίχρονο τον Αμπάρη και να τον τελειώσει; Ανάθεμα σε άνθρωπο δε θα δώσω ποτέ.

Ο προπονητής είπε να κάνει αλλαγές στο ημίχρονο. Ένας παίκτης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, είπαμε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μέσα σε πέντε λεπτά έγινε η καταστροφή του κόσμου. Αν υπάρχει κάτι που δεν αρέσει σε κάποιον ζούμε με τα λάθη μας. Η εικόνα του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε ότι αν χάσει θα ήταν άδικο».

Για το ποιος έχει ευθύνη:

«Επειδή πεθαίνει κάποιος θέλετε να δείτε αίμα; Όποιος θέλει αίμα, να πάει στον χασάπη. Πριν πέντε χρόνια, το 2013 πήραμε το δυσκολότερο πρωτάθλημα, με πέντε ήττες σερί, δεν αλλάξαμε προπονητή. Το Δεκέμβριο έκανα τέσσερις ήττες μαζί, βγήκα πρώτος. Πρέσβευα κάτι άλλο. Nα διώξω έναν προπονητή, τι θα κερδίσω; Δεν πρόκειται να φύγει o προπονητής. Να γίνει το εξιλαστήριο θύμα, για να φτιάξω την καρδιά 10 ανθρώπων;

Οι παίκτες είπαν «μην πειράξετε τον προπονητή». Τον σεβόμαστε, ξέρουμε ότι είναι καλός και ότι είναι ο άνθρωπος που θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ντροπή και αίσχος η ήττα. Το νιώθω γιατί πριν από τρεις μήνες μου έφυγε η Παναγία, εδώ δεν είχε ούτε χόρτο. Με το χθες δεν έμαθα να ζω, μπορεί να με βαραίνει, αλλά ζω με το αύριο. Θα βρω τρόπο να συνεχίσω, γιατί αλλιώς θα πάει στράφι μια χρονιά».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή:

«Θα κάτσω να τα βάλω με τον κόσμο για το δίκιο του; Δε διώχνω τίποτα, θα πάω να πάρω το πρωτάθλημα. Αν ο κόσμος ζητάει κάτι, ο πρώτος που θα φύγει θα είμαι εγώ γιατί η ευθύνη είναι δική μου, κανενός άλλου. Όταν λήξει το πρωτάθλημα θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep