«Ο Ηρακλής είναι συσπειρωμένος»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον μεγάλο βαθμό συσπείρωσης που υπάρχει στον Ηρακλή. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον μεγάλο βαθμό συσπείρωσης που υπάρχει στον Ηρακλή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στο «FAIR PLAY FM 96,1» για την πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/10) με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και το ματς με την Κέρκυρα.

Για τα βασικά θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, στο «FAIR PLAY FM 96,1» και ξεκαθάρισε πως υπάρχει σημαντική συσπείρωση στον «γηραιό», ο οποίος θα πετύχει τους στόχους του. Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Ηρακλή: 

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο:

«Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, το είδαμε και εχθές, ομάδες που ήταν φαβορί δεν πήραν αποτελέσματα. Υπάρχει το άγχος αλλά είχαμε πολύ καλή παρουσία, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, μας αδικεί το 1-0. Γενικά ήταν μία καλή πρεμιέρα με ωραίο ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 70 λεπτά. Δεν θέλω να σταθώ στις διαιτητικές αποφάσεις ας ελπίσω ότι ήταν ανθρώπινα λάθη. Θα ήταν το τέλειο αν μπορούσαμε να δώσουμε άλλη έκταση στο σκορ, τρεις βαθμοί όμως με καλή εμφάνιση, είμαστε σε καλό δρόμο. Τέτοιου είδους ομάδες στην Football League θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους και να έχουν μία γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Είδαμε ομάδες που τις έχουμε στο μυαλό μας ως διεκδικήτριες της ανόδου να έχουν στραβοπατήματα με το «καλημέρα», εμείς δεν υποτιμούμε κανέναν παιχνίδι. μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σχετικά με το 7-0 του Βόλου στην πρεμιέρα:

«Δεν μας τρόμαξε, σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει ρέντα, μπορεί ο αντίπαλος να βρεθεί σε μέρα και να πετύχει πολλά τέρματα. Εμείς έχουμε την ομάδα του Βόλου ως ανταγωνίστρια για την άνοδο, αλλά το πρωτάθλημα έχει βάθος, θα έρθουν παιχνίδια που θα τα κερδίσεις εύκολα άλλα θα τα κερδίσεις δύσκολα. Μέσα από το βάθος του πρωταθλήματος εμείς θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Παίζουμε στην έδρα μας, θα διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, θα κοιτάξουμε να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι για να έχουμε την καλύτερη συγκομιδή. Μακάρι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση».

Σχετικά με την γκέλα της Κέρκυρας:

«Είπα και πριν ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Η Κέρκυρα είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της στο μεταξύ μας παιχνίδι μετά την γκέλα με τον Απόλλων Λάρισας. Είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, έχει το ρόστερ και την ηρεμία να ξεπερνάει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα θα τους δούμε πιο παθιασμένους γιατί δεύτερο σερί κακό αποτέλεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Σχετικά με την συνάντηση με τον Τομ Παπαδόπουλος:

«Αισιόδοξα τα βλέπω τα πράγματα. Κερδίζοντας χρόνο ο Ηρακλής και οι άνθρωποι του βάζουν τα πράγματα σε μία σειρά. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία ηρεμία, ο σύλλογος να είναι συσπειρωμένος και θα πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο. Ο πρόεδρος μας δίνει δύναμη με την συχνή του παρουσία, ειδικά διανύοντας τέτοια απόσταση για να έρθει σε εμάς. Ήρθε την Κυριακή στην προπόνηση, αυτό δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον και το πόσο κοντά θέλει να είναι στην ομάδα.»

Σχετικά με το μήνυμα που θέλει να δώσει για την Τετάρτη:

«Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς υπάρχει βάθος στην ομάδα, θα δώσουμε την μάχη μας για να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο». 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep