Logo
Print this page

«Καλύτερος ο Γράφας»

Στο δεύτερο μέρος της ραδιοφωνικής συνέντευξης στο sportstonoto, ο Δημήτρης Νικόλαρος μίλησε για προπονητές.

Τον Θωμά Γράφα αποθέωσε ο Δημήτρης Νικόλαρος στο δεύτερο μέρος της ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο sportstonoto, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο προπονητή που πέρασε επί των ημερών του από τη Σπάρτη.

Ο πρώην πρόεδρος των Λακώνων αναφέρθηκε ακόμα στην κρούση που έκανε στον Σωτήρη Αντωνίου, μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της ΑΕΛ. «Ο καλύτερος από τους προπονητές που έχουν περάσει από την Σπάρτη, όσο είμαι εγώ σε αυτήν είναι ο Γράφας. Εγώ του ζήτησα να και φέτος να έρθει, όμως για τους δικούς του λόγους τελικά έκανε πίσω. Επίσης πήρα τηλέφωνο και τον Σωτήρη Αντωνίου. Όμως, μόλις είχε φύγει τότε από την Λάρισα, είναι πια προπονητής Α Εθνικής, θέλει να είναι σε Super League και είναι λογικό αυτό, ενώ ήθελε και μερικές μέρες για να ηρεμήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Νικόλαρος μίλησε για τον νυν μεγαλομέτοχο της Σπάρτης Δημήτρη Βουδούρη, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα είναι ανοιχτή σε… συμπαίκτες. «Κακώς  αποκαλείτε τον Βουδούρη ελαιοπαραγωγό. Έχει εταιρίες σε Βουλγαρία, έχει 6 ΑΦΜ εκεί, ενώ σε μία  είμαστε μέτοχοι μαζί. Είπα πως θέλουμε συμπαίκτες, δεν πωλείται η ΠΑΕ, όπως επίσης είπα πως τα νυν χρέη μας και τις υποχρεώσεις της ομάδας μπορεί να τις πληρώσει και μόνος του τώρα ο κ. Βουδούρης, όπως και κάνει. Η μπόρα πέρασε πιστεύω για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα…», τόνισε.

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 14:54
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr