«Ο ενθουσιασμός έρχεται με βαθμούς»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την ταλαιπωρία του Ηρακλή στην επιστροφή από τη Νάξο, το γεμάτο ρόστερ και τον στόχο του πρωταθλητισμού.

Για τους βαθμούς που φέρνουν τον ενθουσιασμό και την μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Αλέκος Βοσνιάδης στο ARENA FM 89,4.

Για την ταλαιπωρία στην επιστροφή:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα με πτήσεις και μετακινήσεις, με δρομολόγια αφού πέρασε η καλοκαιρινή περίοδος, αλλά έπρεπε να πάμε στις Κυκλάδες. Γυρνάμε σε δυο γκρουπ, το ένα έφτασε ήδη και το άλλο γυρνά μέσω Πάρου και Αθήνας το βράδυ. Κρατάμε τα δυο αποτελέσματα στο Κύπελλο, τις νίκες με Εθνικό και Θύελλα Καμαρίου και φυσικά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να σταθεροποιήσουμε την καλή απόδοσή μας, να μην έχουμε μέτρια διαστήματα. Δουλεύουμε καλύτερα πλέον, για να βάλουμε όλους τους παίκτες στη διαδικασία συμμετοχής. Θα έχουμε διαφορετική σκέψη στο πρωτάθλημα».

Για την πληρότητα του φετινού Ηρακλή είπε:

«Έχουμε γεμάτο ρόστερ και τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να μη μείνουμε στα λόγια, αλλά όλοι να είναι σε καλό επίπεδο. Για την άνοδο άλλωστε, τον πρώτο λόγο θα έχουν όσοι διαθέτουν το πιο «γεμάτο» ρόστερ. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται, έφερε πολλούς και καλούς παίκτες. Σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να έχουμε χρησιμοποίηση των περισσοτέρων παικτών. Βεβαίως, σταδιακά θέλουμε ένα κορμό και μετά να επιλέγουμε από μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών, να βασιστούμε και σε άλλους, που θα διατηρούνται σε ετοιμότητα. Αυτό επιλέξαμε και πιστεύουμε ότι θα μας βγει σε καλό. Κανείς να μην επαναπαύεται και να διεκδικούν όλοι το χρόνο τους. Υπολογίζουμε σε όλους και θέλουμε την ετοιμότητα όλων. Και στα φιλικά και στα δυο ματς Κυπέλλου ήταν διαφορετική η σύνθεσή μας. Γνωρίζουμε την ομάδα σιγά, σιγά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Για το αν είναι πρωταρχικός στόχος οι βαθμοί, ή το θέαμα είπε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πάμε αγώνα με τον αγώνα. Δεν θα παίζουμε πρώτα με τον Ηρόδοτο και θα σκεφτόμαστε το μετά για παράδειγμα την Παναχαϊκή, ή την Κέρκυρα. Θέλουμε να κερδίζουμε, με καλή εμφάνιση, ή και μέτρια. Με σταθερότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Από παντού θα πάρουμε τρεις πόντους, για να πετύχουμε στο τέλος τον μεγάλο στόχο. Μακάρι να συνδυάσουμε την αποτελεσματικότητα με καλή εικόνα. Να νιώθουμε όλοι σιγουριά όταν ο Ηρακλής μπαίνει στο γήπεδο. Αρχικά… βαθμοθηρία και όσο έρχονται οι πόντοι, θα ανεβαίνει ο ενθουσιασμός. Η δουλειά συνεχίζεται, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και σε καλό δρόμο. Ας αρχίσει το πρωτάθλημα και στο χέρι μας είναι να τα διατηρήσουμε όλα σε καλό βαθμό. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος, δεν μπορούμε να συζητάμε για κάτι άλλο, πρέπει να βρούμε δύναμη και ψυχικά αποθέματα γι’ αυτό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.