Logo
Print this page

«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Δημήτρη Στάμου.

Έτοιμος θα είναι ο Ηρακλής με την έναρξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Δημήτρη Στάμου. Ο 27χρονος αμυντικός μίλησε στο Metropolis 95,5 και υπογράμμισε ότι αν οι «κυανόλευκοι» είναι καλά, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, ονομάτισε τις Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του Χουσεΐν Μουμίν:

«Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, ξέρει την κατηγορία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τις πολλές μεταγραφικές προσθήκες:

«Ήρθαν πολλοί παίκτες μαζεμένοι. Είμαστε όλοι έμπειροι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα για να πετύχουμε κάτι καλό».

Για τον χρόνο που χρειάζεται ο Ηρακλής προκειμένου να δέσει ως ομάδα:

«Θέλουμε πολύ χρόνο σε ό,τι αφορά το θέμα της φυσικής κατάστασης, διότι εμείς οι καινούργιοι έχουμε μια εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά και για να δέσουμε ως ομάδα. Το καλό είναι ότι πολλοί παλιοί γνωριζόμαστε από παλιά. Με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο:

«Ξέρει πολύ καλά τον Ηρακλή και θα μας βοηθήσει να γίνουμε ομάδα, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον ώστε να γίνουμε ένα καλό σύνολο».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Άλλαξαν πολλά με το που ήρθε στον Ηρακλή. Είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρουμε καλά και τον εμπιστευόμαστε. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του».

Για τις τωρινές συνθήκες στον Ηρακλή σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του:

«Την τελευταία φορά ήταν πολύ άσχημα. Δεν υπήρχε τίποτα. Ήταν μια ομάδα που πάλευε μόνη της. Έχοντας διοικητική ηρεμία θα μπουν όλα σε τάξη για να ανέβει ο Ηρακλής και να φτάσει εκεί που πρέπει. Τότε στην ουσία λειτουργούσε μόνο το αγωνιστικό».

Για το αν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το Κύπελλο:

«Κυνηγάμε ό,τι μπορούμε. Και τότε βρεθήκαμε μια ανάσα από τον τελικό. Κανείς δεν πίστευε όχι ότι θα βρεθούμε κοντά στον τελικό, αλλά ότι θα ανεβαίναμε κιόλας. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και αν είμαστε καλά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τις ομάδες που θεωρεί ανταγωνίστριες στη μάχη της ανόδου:

«Δεν το κοιτάω καν. Αν είμαστε εμείς καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όπως φαίνεται, η Κέρκυρα θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν, πιθανώς η Δόξα Δράμας, ίσως και η Παναχαϊκή που έκανε πολύ καλή πορεία πέρσι. Ίσως και κάποια ομάδα έκπληξη».

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2018 17:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr