Logo
Print this page

«Δύο επίπεδα πάνω η Football League»

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησε για την διαφορά επιπέδου της Γ' Εθνικής με την Football League. Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησε για την διαφορά επιπέδου της Γ' Εθνικής με την Football League.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την πορεία του Ηρακλή και τις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος της Football League που θα συμμετάσχει ο «γηραιός». 

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης κέρδισε θέση κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, ήταν σημαντικός παράγοντας για την άνοδο της ομάδας στην Football League και όπως τονίζει στην συνέντευξη του στην εφημερίδα Μetrosport ανυπομονεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά η συνέντευξη του: 


-Ήταν εύκολο να πεις ναι στην πρόταση ανανέωσης;
«Ηθελα να παραμείνω και εγώ πολύ, ήθελε να με κρατήσει και η ομάδα οπότε η θετική απάντηση ήρθε εύκολα. Ο Ηρακλής προσφέρει όλα όσα ζητάει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».


- Ποια ήταν το παιχνίδι που κράτησες στη μνήμη σου;

«Η φετινή κατάσταση δεν ήταν εύκολη, έτσι μάλιστα βιαστικά όπως δημιουργήθηκε η ομάδα. Ανεβήκαμε λόγω ποιότητας αλλά και ονόματος. Δεν ξεχωρίζω κάποια παιχνίδια, ίσως αυτό με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο. Αναφέρομαι στην απόκρουση που έκανα και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Θετικό για την ομάδα και για μένα προσωπικά ήταν και το σερί των αγώνων στα οποία δε δεχτήκαμε τέρμα».

-Έχεις αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες. Μεγάλες οι διαφορές Β’ και Γ’ Εθνικής;
«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στη Β’ οι αγώνες είναι περισσότερο κλειστοί, δεν «ανοίγουν» εύκολα, χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και οι παίκτες είναι ένα-δύο επίπεδα πάνω στην ποιότητα».

-Είναι νωρίς να τεθεί στόχος για τη νέα χρονιά;
«Ακόμη ναι γιατί απομένουν οι μεταγραφές, να δούμε τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Όμως ως Ηρακλής εξυπακούεται ότι στόχος θα είναι πρωταγωνιστικός και η νίκη σε κάθε αγώνα».


- Πώς ήταν η σχέση σου με τον Αμπάρη;

«Η συνεργασία μου με τον Γιώργο όπως και με τα άλλα παιδιά ήταν εξαιρετική. Ο Αμπάρης είναι καταπληκτικός τερματοφύλακας και εξαίρετος χαρακτήρας, έχει χιούμορ και την εμπειρία να συμβουλεύει τους νεότερους».

-Στη Μίκρα ωστόσο βρήκες αρκετούς γνωστούς σου.
«Οντως έτσι είναι, γνώριζα πρόσωπα και καταστάσεις. Τον Γιώργο τον Σιάγκα, ένα από τα καλύτερα παιδιά, τον Φώτη Γκιζέλη που είναι από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων».


-Η σχέση σου με τους Σπύρο Μπαξεβάνο και Τάσο Κατσαμπή;
«Εξαιρετική και με τους δύο. Ο κ. Μπαξεβάνος είναι ένας πολύ καλός προπονητής και υπέροχος χαρακτήρας. Ηρεμος, με γνώσεις και με μεγάλη διάθεση. Ο κ. Κατσαμπής πρόσφερε πάρα πολλά όλη τη χρονιά στην ομάδα, έτρεχε να διευθετήσει σειρά ζητημάτων και βρισκόταν πάντα κοντά μας. Το κλίμα ήταν απίστευτο παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και μεγάλο μερίδιο αυτού οφείλεται στους προαναφερθέντες».


-Σου έλειψε η ατμόσφαιρα του γηπέδου;
«Φυσικά και μου έλειψε. Ο κόσμος αποτελεί τη δύναμη της ομάδας, μας βοήθησε πολύ και πέρυσι καθώς όπου και αν αγωνιστήκαμε είχαμε τη συμπαράστασή του. Εύχομαι να είναι κοντά μας και τη νέα σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr