«Τιμη μου η άνοδος και με Κέρκυρα»

Ο Δημήτρης Σπανός θα ψάξει ακόμη μια χρονιά την άνοδο από την Football League, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Σπανός θα ψάξει ακόμη μια χρονιά την άνοδο από την Football League, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την Κέρκυρα, τον Παύλο Μυροφορίδη και τον Άρη. 

Συνέντευξη στον Metropolis 95.5 έδωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί αυτή τη σεζόν με τον Παύλο Μυροφορίδη, αλλά και πως θα ήταν τιμή του να πετύχει ακόμη μια άνοδο στην πορεία του. 

Για την Κέρκυρα και σύγκριση με τον Άρη:

«Θα πετύχουμε και σε αυτό. Θα είναι τιμή για εμένα να ανέβει η ομάδα με εμένα προπονητή. Ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία και σίγουρα δεν υπάρχει η ίδια πίεση στην Κέρκυρα. Κάθε ομάδα έχει την ιδιομορφία και τα χαρακτηριστικά της».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη και αν τον ακολουθήσει στην Κέρκυρα:

«Δεν θα έρθει στην Κέρκυρα ο Μυροφορίδης αλλά δεν γνωρίζω και το επόμενο βήμα της καριέρας του. Δεν θα έρθει στην Κέρκυρα γιατί έχει κάποιους στόχους που δεν ταιριάζουν με αυτούς της ομάδας. Η Κέρκυρα εξάλλου έχει τεχνικό διευθυντή. Θα ήθελα να βρει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να πάει καλά».

Για τη σχέση του Παύλου Μυροφορίδη με τον Ηρακλή:

«Αγαπάει πολύ τον Ηρακλή. Έχει δεθεί με την ομάδα και θα του αρέσει εάν το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα».

Για την επόμενη μέρα του Άρη:

«Είναι σημαντικό ότι έφυγε από αυτές τις κατηγορίες και έχει ανοιχτό το δρόμο μπροστά του. Θα βρει το δρόμο του. Υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί θέλουν να κάνουν κάτι σωστό. Φεύγοντας είπα ότι βασικό μέλημα θα πρέπει να είναι στο τέλος της σεζόν να έχει μηδέν χρέη και να μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Θα πρέπει να γίνει μια ομάδα με γερές και στέρεες βάσεις, μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό όπου στο τέλος της σεζόν θα έχει μια βάση για τις επόμενες. Εξάλλου, τα μπάτζετ δεν φτιάχνουν την ομάδα. Παράδειγμα είναι και ο ίδιος ο Άρης εάν συγκρίνετε την προηγούμενη χρονιά με την περσινή. Οι άνθρωποι κάνουν τις ομάδες. Ο Άρης είναι πολύ καλά στελεχωμένος και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.