Logo
Print this page

«Θα τον πάμε Super League»

Ο Χρήστος Ρόβας για την παραμονή του στον Ηρακλή και τον στόχο της Super League.

Τη φανέλα του Ηρακλή θα φορά και την προσεχή σεζόν ο Χρήστος Ρόβας. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στη Γ' Εθνική με 31 γκολ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε, τόσο στην υπόθεση παραμονής του, όσο και στον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ηρακλή. Αρχικά υπήρχαν κάποιες αντιλογίες, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ικανές να χαλάσουν τη συμφωνία. Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Ηρακλή. Τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος είναι τα σημαντικότερα κριτήρια που με έκαναν να θέλω να παραμείνω. Ο Ηρακλής ανήκει στη Super League και εκεί θα πρέπει να τον πάμε τη φετινή χρονιά».

Οι λόγοι που οι παίκτες εμπιστεύονται τη διοίκηση παρά τις δυσκολίες:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν εκπληκτική. Ήταν κάτι το μαγικό πως μία ομάδα που στήθηκε τόσο γρήγορα, κατάφερε να πάρει τελικά το εισιτήριο για την άνοδο. Οι προϋποθέσεις μπορεί να είναι δύσκολες, όμως τόσο τα αποδυτήρια όσο και ο προπονητής μας, μας εμπνέουν. Το ότι αναδειχθήκαμε πρωταθλητές παρά τις όποιες δυσκολίες είναι εκπληκτικό.

Υπάρχουν άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στη Super League και βρέθηκαν στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κατευθείαν την άνοδο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και γι’ αυτό είναι υπεύθυνοι οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν».

Αν το καλό κλίμα θα διατηρηθεί και τη νέα χρονιά:

«Η δυναμική και η φανέλα του Ηρακλή έχει αποδείξει ότι αντέχει και παλεύει στις δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη από τη φετινή. Πιστεύω ότι με τα δυνατά μας αποδυτήρια, με τους προπονητές μας και με μπροστάρη τον Τάσο Κατσιαμπή θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Αν είναι απαραίτητη ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου:

«Ο κόσμος του Ηρακλή είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι κοντά μας. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τον γλυκάνουμε και κάθε παίκτης θα δίνει τα πάντα για τον κόσμο του Ηρακλή. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Ήταν πολύ ευχάριστο συναίσθημα να βλέπεις τους οπαδούς μας να μας ακολουθούν σε κάθε γήπεδο και εμείς να τους κάνουμε να φεύγουν χαρούμενοι έπειτα από τις νίκες μας».

Αν υπάρχει ο κατάλληλος κορμός που θα ανταπεξέλθει στη Football League:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη νέα χρονιά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά που έπαιξαν πέρυσι και βοήθησαν την ομάδα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως αρκετοί παίκτες όπως ο Γιαννίτσης και ο Καζναφέρης είναι επιπέδου Super League. Πιστεύω πως αν μείνει ο κορμός και γίνουν 3-4 καλές μεταγραφές θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον προπονητή της ομάδας:

«Ο κ. Μπαξεβάνος είναι εξαιρετικός στη δουλεία του, όπως ήταν άλλωστε και ο κ. Αναστασιάδης. Τόσο οι προπονητές μας όσο οι και οι έμπειροι παίκτες του ρόστερ όπως ο Αμπάρης και ο Κρυστάλλης βοήθησαν πάρα πολύ για να πάρουμε την άνοδο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Κρυστάλλη καθώς με βοήθησε πάρα πολύ. Αυτός μαζί με τον κ. Αναστασιάδη με έφεραν στον Ηρακλή».

Για τις παρεξηγήσεις πριν την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Όλα αυτά ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα. Υπήρχε θέληση και από τις δύο πλευρές και έτσι φτάσαμε στη συμφωνία. Είδα τους ανθρώπους του Ηρακλή να είναι ικανοποιημένοι που παρέμεινα και αυτό με γέμισε. Με πίστεψαν και θα πρέπει να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Αν νιώθει πιεσμένος μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά:

«Σίγουρα θα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Όταν ένας παίκτης σημειώνει 31 γκολ μέσα σε μία σεζόν είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει πολλά απ’ αυτόν. Υπόσχομαι πως σε κάθε αγώνα θα ματώνω τη φανέλα και σε κάθε ευκαιρία θα δείχνω στον κόσμο το ποιος πραγματικά είμαι».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2018 12:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr