Logo
Print this page

«Τη διαφορά ο Γκαρσία»

Ο Πέτρος Κανακούδης χαρακτήρισε εξαιρετική επιλογή για τον Βόλο τον Αργεντινό, Λόπες Γκαρσία.

Εξαιρετική επιλογή για την ομάδα Βόλου χαρακτήρισε ο Πέτρος Κανακούδης τον Λόπες Γκαρσία. Ο Αργεντινός μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Θεσσαλούς και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στη χώρα μας για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του. Μία προσθήκη, η οποία, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ Τούρκου μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «κυανέρυθρους».

Ο Κανακούδης, ο οποίος είχε συμπαίκτη για δύο χρόνια τον Γκαρσία μίλησε στο FL News για τον 30χρονο Αργεντινό και τον περιέγραψε ως έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή επιπέδου Super League. Όπως ανέφερε:

«Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι θα κάνει τη διαφορά. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Παίζει κυρίως πίσω από τον επιθετικό, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Πολύ καλή επιλογή ο Βόλος. Είναι απορίας άξιο για μένα πώς δεν πάει σε ομάδα Α' Εθνικής. Θα κάνει τη διαφορά στη Β' Εθνική, έκανε εξαιρετική κίνηση η ομάδα του Βόλου».

Σε ό,τι αφορά στις φετινές συμμετοχές του, ο Κανακούδης είπε:

«Αιτία δεν ήταν η αγωνιστική του αξία, αλλά κάποια προβλήματα που είχε με τον προπονητή. Δεν ευθυνόταν ο Γκαρσία γι' αυτό. Ο συγκεκριμένος τεχνικός ήθελε για τους λόγους του να στηρίζεται σε Φινλανδούς ποδοσφαιριστές. Ο Γκαρσία είναι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Αν ο ίδιος θεωρεί πως ο Γκαρσία θα εγκλιματιστεί γρήγορα:

«Επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί το πάθος και το έχει ζήσει και στην Αργεντινή, δεν θα έχει πρόβλημα. Κάθε αθλητής, βέβαια, όταν πηγαίνει σε ένα νέο περιβάλλον χρειάζεται τον χρόνο του. Στη Φινλανδία ήταν άλλος κόσμος εντελώς. Εκεί ήταν άλλα τα καλά, τελείως διαφορετική ζωή».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 13:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr