«Όλοι θέλουν Άρη»

Για τον Άρη της Super League, τον Πάκο Ερέρα και τη συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος. Αναφέρθηκε στη φετινή πορεία, τη δική του παρουσία, την άφιξη του Πάκο Ερέρα και τη συνεργασία που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως είπε: «Όλοι θέλουν να παίξουν στον Άρη της Super League».

Αναλυτικά:

Για την επίτευξη της ανόδου του Άρη:

«Είχαμε άγχος να τελειώσει η χρονιά, το μεγαλύτερο βάρος στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι το άγχος για την επιτυχία των στόχων. Δόξα τω Θεώ όλα έγιναν καλά φέτος και βγήκαμε χαρούμενοι στο τέλος, με ήρεμη τη συνείδησή μας. Από την πρώτη μέρα που πήραν ξεχωριστά τον κάθε παίκτη ο Παύλος (Μυροφορίδης), ο πρόεδρος και ο κόουτς καταλάβαμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του Άρη στη Β’ Εθνική. Καταλάβαμε πως θα γινόταν αυτό που έπρεπε εύκολα ή δύσκολα.

Η καλή αρχή που κάναμε μας βοήθησε πολύ, μετέφερε το άγχος στους άλλους και δώσαμε σε όλους να καταλάβουν πως φέτος δεν θα το χάναμε. Και καλά να μην ξεκινούσαμε, δεν θα το χάναμε. Αλλά, ευτυχώς τελείωσε νωρίς. Από την στιγμή που είχε μετριαστεί το άγχος μας γιατί πηγαίναμε καλά, είχαμε τον αέρα που δεν θα χάναμε».

Για την προσωπική του πορεία στον Άρη της φετινής χρονιάς:

«Κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά σαν ομάδα, σαν σύνολο. Δεν ξέρω προσωπικά αν απέδωσα αυτά που περίμεναν στην ομάδα, αλλά ήμασταν όπως έπρεπε όλοι μαζί. Ο καθένας έδωσε κάτι στην ομάδα, εγώ ψυχικά μέσα μου είμαι καλά και από εκεί και πέρα δεν θα κρίνω αν ήμουν καλός ή όχι. Πάντως, νομίζω βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος που μας βοήθησε, θα έχει μέσα του κάτι και θα λέει για εμάς. Ο καθένας μέσα του πίστευε αυτό που θα γίνει και είναι σημαντικό ότι αναγνωρίζει την επιτυχία της φετινής χρονιάς. Κάποιοι το θεωρούσαν εύκολο και δεδομένο, αλλά τίποτα δεν είναι έτσι στο ποδόσφαιρο».

Για τη συνέχεια της καριέρας του στον Άρη και τον Πάκο Έρερα:

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Περιμένουμε τόσα χρόνια να ζήσουμε αυτό με τον Άρη, όλοι θέλουν να παίξουν στον Άρη της Σούπερ Λιγκ. Ο κύριος Ερέρα έχει εργαστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Έχουν περάσει παίκτες και παίκτες από τα μάτια και τα χέρια του. Ο Άρης είναι διψασμένος σαν σύλλογος, γιατί τα τελευταία έξι χρόνια ήταν δύσκολα για την ομάδα. Ο κόσμος περιμένει πολλά».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό:

«Ήμουν τυχερός που έζησα τον κ. Βαλβέρδε. Σίγουρα αν ήταν συνεργάτες με τον Ερέρα σε τόσο μεγάλες ομάδες κάτι έκαναν καλά και πιστεύω πως αυτό θα κάνει καλό στην ομάδα. Για τις μεταγραφικές κινήσεις δεν είναι δική μου δουλειά, όμως ελπίζω πως θα υπάρχει γνώμονας το καλό της ομάδας σε ό,τι γίνει. Ο Βαλβέρδε είχε πολύ καλή άποψη για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ, μου έδωσε πάρα πολλά, με έβαλε στο νόημα, όσο μικρός και αν ήμουνα».

Για τα έργα σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Νέο Ρύσιο:

«Αυτά είναι οι βάσεις, γιατί αν δεν έχεις καλό γήπεδο, ακόμη και να φέρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να το δείξουν αυτό στο χορτάρι. Όσο καλύτερο γήπεδο έχεις, τόσο καλύτερα».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2018 13:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep