«Μόνο στον Ηρακλή»

Ο Παύλος Μυροφορίδης θα έμενε στην Football League μόνο για τον Ηρακλή, όπως δήλωσε στο Fair Play Radio. Ο Παύλος Μυροφορίδης θα έμενε στην Football League μόνο για τον Ηρακλή, όπως δήλωσε στο Fair Play Radio.

Ο Παύλος Μυροφορίδης αν εμπλακεί πάλι με το πρωτάθλημα της Football League, αυτό θα γίνει μόνο για τον Ηρακλή.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «FAIR PLAY FM 96,1» μίλησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης και εκτός από τα θέματα που αφορούσαν τους «κίτρινους» ξεκαθάρισε πως φέτος στην Football League για τον ίδιο υπάρχει μόνο ο Ηρακλής. «Εάν πήγαινα σε μια ομάδα στη Β’ Εθνική, θα πήγαινα μόνο στον Ηρακλή. Σε καμία άλλη ομάδα. Αλλά δεν έχουν γίνει συζητήσεις. Ο Ηρακλής έχει άλλες προτεραιότητες. Το σημαντικό είναι να γίνει κάτι με μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη φετινή χρονιά:

«Ήταν επιτυχημένη χρόνια αφού πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος. Ο Άρης δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την άνοδο φέτος. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και για αυτό ήρθε η άνοδος. Ήταν μια επιτυχία μας που στήθηκε από πολύ νωρίς η ομάδα και σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό».

Για τις συζητήσεις με τον Καρυπίδη:

«Έγιναν συζητήσεις με τον πρόεδρο. Αυτός έχει διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του και εγώ έχω αλλά πράγματα στο μυαλό μου. Εάν δεν συμφωνούμε δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Για την ομάδα του Άρη:

«Εάν έμενα στον Άρη θα κρατούσα 12-14 παιδιά. Και θα έφερνα κάποιους ξένους παίκτες για μπορέσω να φέρω επιπλέον ποιότητα στην ομάδα και να την ενισχύσω. Με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και γιατί όχι την πεντάδα. Ο Άρης έχει ήδη πολύ καλή ομάδα. Δεν θα μπορούσε εύκολα μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας να παίξει καλό ποδόσφαιρο στα γήπεδα που παίξαμε εμείς. Κάναμε τη δουλειά μας. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια για εμένα στον Άρη. Εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες μας και δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη:

«Δεν ήταν κακή η σχέση μας. Μαλώσαμε αρκετά, αλλά όλα αυτά έγιναν για το καλό της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να είμαι γλάστρα. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Αυτό είναι δείγμα καλής λειτουργίας».

Για τον Δημήτρη Σπανό:

«Για έμενα οι Έλληνες προπονητές είναι καλύτεροι από τους ξένους γιατί ξέρουν που παίζουν. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς στην ελληνική πραγματικότητα. Άρα πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχίσει και του χρόνου στην Α’ Εθνική».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.