Logo
Print this page

«Για όσους δεν απαρνήθηκαν τον Άρη»

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς τόνισε πως θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος αν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη. Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς τόνισε πως θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος αν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς αφιέρωσε την άνοδο στον πατέρα του, τη σύζυγο του, αλλά και σε όλους τους πιστούς οπαδούς.

[googlead][/googlead]

Το να αγωνιστεί με τον Άρη αποτελούσε όνειρο του, αφού μεγάλωσε μέσα στην ομάδα όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν σε αυτή. Τώρα, η ανανέωση του συμβολαίου του και το να παίξει στην Super League με την αγαπημένη του ομάδα, παραδέχθηκε πως θα τον κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου.
Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς δήλωσε στο pressaris.gr:

Ποιο ήταν το κλειδί της ανόδου;
«Από την πλευρά μας, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και σαν ομάδα, κάναμε ότι μπορούσαμε φέτος. Ο κόσμος ήδη μας έδωσε πολλά. Ακόμα και στα δύσκολα ματς ήταν δίπλα μας και γι αυτό πετύχαμε. Νιώθω ευλογημένος για όλα, που ένιωσα όλη αυτή την αγάπη κατά τη διάρκεια της σεζόν», είπε αρχικά ο 34χρονος μέσος.

Που θέλει να αφιερώσεις τη φετινή σεζόν;

«Στον πατέρα μου, την σύζυγό μου, αλλά και κάθε Αρειανό, που δεν παράτησε ποτέ την ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται!»

Υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον σου στην ομάδα;

«Μέχρι και αυτή τη στιγμή, όλα είναι ανοιχτά. Το όνειρό μου ήταν να έρθω σε αυτή την ομάδα, είχα μεγαλώσει με τον Άρη ελέω του πατέρα μου. Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχα κάποιες ευκαιρίες να έρθω αλλά δεν τα κατάφερα. Έστω και στα 34 μου όμως εκπλήρωσα ένα όνειρο. Αν μείνω θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, αλλά και αν δεν μείνω και πάλι θα είμαι χαρούμενος που βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση».

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή, της φετινής σεζόν;

«Όλη η πορεία, είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάτι. Ήταν μία όμορφη εμπειρία, αλλά δεν ήταν τίποτα εύκολο ή δεδομένο. Δείξαμε θέληση και δουλέψαμε πολύ. Είμαι περήφανος για όλους και για μένα, δώσαμε τα πάντα…».

Περιμένατε στην αρχή της σεζόν, ότι θα τα καταφέρνατε να κλειδώσετε την άνοδο, τόσο νωρίς;

«Δεν το σκεφτόμασταν αλλά αν μας το έλεγες φυσικά και θα το θέλαμε. Και χαιρόμαστε που το πετύχαμε. Φαινόταν. Η ομάδα είχε δημιουργηθεί για να πετύχει αυτό τον στόχο και το κατάφερε σχετικά εύκολα».

Πως ένιωσες στο “αντίο” του Νέτο;

«Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Νέτο. Φοβερό παιδί και εκπληκτικός επαγγελματίας. Τον έβλεπα και πιο παλιά, στα καλά χρόνια του Άρη, ένας σπουδαίος άνθρωπος και παίκτης. Είμαι πολύ τυχερός, ευλογημένος θα έλεγα που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Ντάρσι. Έχω πάθει πλάκα μαζί του. Του άξιζε αυτό που έζησε, μακάρι να το βιώσουν κι άλλοι παίκτες».

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr