Logo
Print this page

«Κίνητρο σωτηρίας με Άρη»

Ο Μάρκος Σταφανίδης μίλησε για το κίνητρο που υπάρχει για την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Μάρκος Σταφανίδης μίλησε για το κίνητρο που υπάρχει για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη στον ARENA FM 89.4 και ξεκαθάρισε πως ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο.

[googlead][/googlead]

Για την υπόθεση σωτηρίας αγωνίζεται η ομάδα της Σπάρτης με αντίπαλο τον Άρη που έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Super League και ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στον ARENA FM 89.4 για το παιχνίδι, αλλά και για το που θα κριθεί η υπόθεση παραμονή.

Οι δηλώσεις του στην ραδιοφωνική συνέντευξη:

Για την κατάσταση στην Σπάρτη την δεδομένη χρονική περίοδο:
«Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι, αλλά προέχει το αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε προβλήματα, όμως πρέπει να κοιτάμε τους τρεις τελικούς που έχουμε μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε για να σωθούμε. Σχετικά, απλά είναι τα πράγματα βαθμολογικά. Δεν εξαρτόμαστε μόνο από τους εαυτούς μας, είναι θετικό, είναι κι αρνητικό αυτό. Όσον αφορά το δικό μας το κομμάτι, θέλουμε να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς από τον Άρη και έπειτα θα δούμε τι έγινε στα παιχνίδια Αιγινιακός - Καλλιθέα και Καρδίτσα - Εργοτέλης, που μας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερούμε με την Καρδίτσα, με τον Αιγινιακό είμαστε μείον. Κυνηγάμε το κομμάτι της Καρδίτσας εμείς, έχασε στην Καλλιθέα την Κυριακή και ήταν θετικό για εμάς. Την Τετάρτη, πιθανό να έχει τελειώσει το κομμάτι παραμονής όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Για το ματς με τον Άρη:
«Αν τα καταφέρουμε με τον Άρη, που πρέπει να μπούμε μέσα και να τα δώσουμε όλα, πρέπει να μπούμε με τα εχέγγυα που προβλέπονται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ζωής ή θανάτου, τότε θα έχουμε ελπίδες να σώσουμε την κατηγορία. Ο Άρης είναι Άρης, έχει μεγάλη ιστορία, δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β’ Εθνική, έχει εξασφαλίσει την άνοδο, έχει όμως βαθύ ρόστερ, δεν αλλοιώνεται η δυναμική της ομάδας αν βγουν κάποιοι βασικοί και μπουν κάποιοι άλλοι. Το κίνητρό μας είναι διαφορετικό, καθώς ο Άρης έχει εξασφαλίσει τον στόχο του. Σε κάθε παιχνίδι κάνω το σκάουτινγκ πριν το ματς και κοιτάω τι θα πρέπει να προσέξουμε. Στο ματς με την Παναχαϊκή, το 80% των παικτών της βασικής 11αδας ήταν παίκτες με πολλές συμμετοχές φέτος. Στην περίπτωση του Άρη, είναι ακόμη χειρότερα. Αν δεν παίξει ο Μουμίν, ή ο Σόουζα πχ, τι σημαίνει ; Θα μπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι νέοι παίκτες θα θέλουν να δείξουν στον προπονητή πως αξίζουν, θα έχουν κίνητρο. Έχω μάθει όμως να μην με απασχολεί η δυναμική των αντιπάλων μας, το κίνητρο είναι μαζί μας, ο κόσμος μαζί μας, κοιτάω μόνο εμάς και θέλουμε να πετύχουμε σε αυτό το ματς».

Για τους ποδοσφαιριστές στην Σπάρτη, οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του Άρη:
«Έχει αλλάξει το σκηνικό στον Άρη, κάποια παιδιά έχουν παίξει εκεί, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού και οι διαθέσεις των παικτών μας είναι διαφορετικές από τότε. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ποδοσφαιρικά, το κίνητρο που έχουμε εμείς, το να παίξουμε με την πρωταθλήτρια ομάδα, δεν έχει σχέση που είναι δεύτερη, και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε να σωθεί η ομάδα σε αυτό το ματς, είναι πολύ σημαντικό».

Για την παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση με τον Άρη:
«Αν δεν έρθει ο κόσμος σε αυτό το παιχνίδι πότε θα έρθει ; Θέλουμε τον κόσμο, τον έχουμε ανάγκη, πάντοτε με θετικά αύρα, με θετική διάθεση, με τον Άρη παίζουμε. Ο κόσμος μας βοήθησε φέτος όσο μπορούσε, αλλά πρέπει και τώρα να βοηθήσουν τα παιδιά να πετύχουν. Δεν πρέπει να έχουμε ακρότητες όμως στο ματς, όχι κριτική. Δεν παίζουμε στο ΟΑΚΑ, που κάποιος μπορεί να πει κάτι και να χαθεί μέσα στο γήπεδο, να μην το ακούσει κανείς. Εδώ κάτι αν ακουστεί ο ποδοσφαιριστής επηρεάζεται, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και το γήπεδο να είναι γεμάτο».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 12:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr