Logo
Print this page

«Τελικά είμαι άσχετος»

Δήμος Κασκαντίρης, Γιώργος Γκάμαρης και Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν μόλις πέντε μήνες πριν, όταν ανέλαβαν την ευθύνη του Παναιγιαλείου. Δήμος Κασκαντίρης, Γιώργος Γκάμαρης και Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν μόλις πέντε μήνες πριν, όταν ανέλαβαν την ευθύνη του Παναιγιαλείου.

Ο Δήμος Κασκαντίρης παραδέχθηκε πως έμεινε έκπληκτος με την πραγματικότητα της Football League παρότι βρίσκεται σε διοικητικές θέσεις τόσα χρόνια στις Ενώσεις της Αθήνας.

[googlead][/googlead]

Σε συνέντευξή του στο Ράδιο Αίγιο, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Δήμος Κασκαντίρης καταφέρθηκε κατά πάντων (Super League – EΠΟ – Football League – Αντώνη Ρέλλα). Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν τον οποίο εκπροσωπεί στην ΠΑΕ και όπως είπε, «Δεν έβαλε ποτέ χρήματα».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου Πάνος Κουτρόπουλος είπε πως υπάρχει η πληροφορία πως η ομάδα δεν μπορεί να πάει στην Λάρισα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ισχύει η πληροφορία;

«Ο κύριος Κουτρόπουλος έχει σχέση με την ομάδα; Η ομάδα θα παίξει και την τελευταία αγωνιστική. Δεν θα φύγει από το πρωτάθλημα. Δεν επιτρέπεται να σηκώσω τα χέρια ψηλά και να φύγω σαν τα ποντίκια. Εγώ θα φύγω τελευταίος. Η ομάδα θα πάει στη Λάρισα και θα παίξει στο Αίγιο και με τον Καραϊσκάκη».

Σε ερώτηση τι έχει κάνει η διοίκηση για το δεύτερο στάδιο επιτήρησης, είπε:

«Αν πάτε σε μία ομάδα τρίτης κατηγορίας, αυτό το πράγμα που λέγεται πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο. Είναι κάτω από το μηδέν, μη αξιόλογο και αξιόπιστο. Εδώ δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και γυρνάς πίσω μη φας καμιά μαχαιριά. Έπαιζαν ομάδες χωρίς αδειοδότηση. Γιατί θέλουν να φαίνονται ωραίοι και νόμιμοι απλώς και μόνο για να την πληρώσουν κάποιοι;».

Σε σχόλιο ότι στον ΟΦΗ ήταν απλήρωτοι και πιθανόν να μην έπρεπε να περάσει το στάδιο επιτήρησης, απάντησε:

«Διόλου απίθανο. Η Football League γιατί δεν έκανε συμβούλιο; Γιατί έτσι τους βόλευε. Η Καλλιθέα έχει δίκιο που κάνει όλο αυτό τον αγώνα. Αν υπάρχουν νόμοι, κανόνες, Υφυπουργείο Αθλητισμού, γιατί Football League δεν λέμε αν υπάρχει, πρέπει το πρωτάθλημα να μηδενίσει. Να μην υπάρχει, ούτε πρωταθλητής, ούτε κανείς. Όλοι είναι μέσα σε ένα σύστημα που δεν έπρεπε να λειτουργεί».

Αν ζήτησε από τη Football League έλεγχο σχετικά με τη διαφάνεια της επιλογής της ασφαλιστικής εταιρείας και αυτής με τις μπάλες:

«Για μένα όλα αυτά είναι ποινικά αδικήματα. Γιατί να γίνεται το πρωτάθλημα της Κ19; Έχουν κάποια συμφέροντα άλλα; Λέγονται τόσα πολλά... Και, μάλιστα, σε τρεις γύρους. Αν θες να κάνεις πρωτάθλημα με υποδομές, δεν το κάνεις όπως θέλουν αυτοί. Εμείς έχουμε κάνει αγωγή στη Super League και ζητάμε 350 χιλιάρικα. Είναι αυτά που πρέπει να πάρει η κάθε ομάδα Β' Εθνικής».

Για το μερίδιο ευθύνης που έχει:

«Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης πρώτον γιατί αναλάβαμε από τη στιγμή που βλέπαμε ότι δεν θα μπουν τα χρήματα που έπρεπε να μπουν για να λειτουργήσει η ομάδα. Ένα πρωτάθλημα περίεργο, ύποπτο και υποβαθμισμένο. Είμαι υπεύθυνος και υπόλογος, γιατί τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν ήξερα τι σημαίνει πρωτάθλημα Β' Εθνικής και ειδικά το φετινό.

Δεν επιτρέπεται να λέω ότι δεν ήξερα ότι δεν πληρώνονται οι παίκτες, τα παιχνίδια όλα είναι ύποπτα. Προσωπικά αν σας πω τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι, δεν θέλω να τα πω. Μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Να πω ότι συνηγορώ και επαυξάνω».

Εσείς θα μείνετε και στη Γ' Εθνική;

«Εγώ με το μυαλό μου και την προϊστορία μου στην Ένωση της Αθήνας, αν δεν υπάρχει ένα συμβούλιο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, εγώ δεν θα είμαι κοντά στην ομάδα. Σήμερα έστειλα χαρτί και λέω ότι δεν θέλω να είμαι πρόεδρος στον Παναιγιάλειο και μη με νομιμοποιήσετε.

Άκουσα και τη συνέντευξη του κυρίου Ρέλλα που είπε ότι αποτύχαμε. Δεν κοίταξε ότι απέτυχε αυτός. Μπράβο του που ασχολείται τόσα χρόνια, τον ανέχεται ο κόσμος και ανέχεται ο ίδιος όλα αυτά. Πρέπει να ξηλωθούν και τα πεζοδρόμια στον Παναιγιάλειο, όπως πρέπει να ξηλωθεί και η Football League».

Για τον Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν:

«Δεν μπορεί να λέει ότι θα βάλει χρήματα τόσο καιρό, να λέει ότι θα πάρει τις μετοχές ακόμα και τώρα που πέφτει η ομάδα. Δεν επιτρέπεται να μην έχει πει «πάρτε 50.000 ευρώ». Εγώ στενοχωρώ φίλους μου τώρα που το λέω αυτό. Η ομάδα θα είχε σωθεί τώρα. Όταν λες την αλήθεια, τους κακοφαίνεται.

Έχω φύγει από την ομάδα. Τώρα τραβιέμαι και έρχομαι για να μην τους αφήσω. Πρέπει να φύγω τελευταίος. Έπρεπε να έχω φύγει πριν 1,5 μήνα. Ας έρθει ο κύριος Ρέλλας που είμαστε ανίκανοι εμείς και είναι ικανός εκείνος. Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα συνέχεια. Είναι ήρωας που ασχολείται τόσα χρόνια με την ομάδα.

Είχε τρόπο να πάρει 100 από εδώ, 200 από εκεί, 300 από αλλού. Εγώ δεν είχα τον τρόπο να πάρω ούτε ένα πενηνταράκι. Δεν ήρθα να κάνω τον χρηματοδότη. Αποδείχτηκε ότι δεν ξέρω αυτό το ποδόσφαιρο. Αυτοί που ήταν να βάλουν χρήματα, δεν έβαλαν και έβαλα εγώ. Δεν ήθελα ποδοσφαιρικά να φανώ ασυνεπής.

Ρωτήστε τι είπα προχθές στα αποδυτήρια των διαιτητών και τι μεταφέρθηκε στον πρόεδρο της Football League, με αποτέλεσμα να με πάρει σε ένα τέταρτο τηλέφωνο. Γιατί ξέρει ότι αν βγω να μιλήσω, θα πω μόνο αλήθειες. Πρέπει να γίνει ό,τι και με τον τελικό Κυπέλλου. Οι ξένοι διοικούν. Πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα και να φέρουν ξένους διαιτητές.

Μία διαιτησία ήταν περίεργη σε ματς του Παναιγιαλείου. Κατέβηκα και του είπα ότι «αυτό που κάνεις είναι επαγγελματικό. Σε μένα δεν θα το κάνεις». Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τα ανάποδα. Έχουμε καλούς διαιτητές. Θέλουν να τους αφήσουμε μόνους τους, αλλά οι παράγοντες δεν τους αφήνουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάιος 2018 23:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr