«Θέμα γοήτρου»

Ο Γιώργος Λίτσκας τόνισε ότι η Δόξα Δράμας πρέπει να επικρατήσει του Απόλλωνα Πόντου για την ιστορία της και τον κόσμο της.

Νέα αρχή θέλει να κάνει την Τετάρτη (25/04) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου η Δόξα Δράμας. Σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες οι «Μαυραετοί» καλούνται να επικρατήσουν και όπως δήλωσε ο Γιώργος Λίτσκας στο πρόγραμμα του αγώνα, η νίκη είναι θέμα γοήτρου και πρέπει να κατακτηθεί για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Αναλυτικά η συνέντευξη του 23χρονου επιθετικού:

«Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουμε παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς που θα μπορούσαμε να τους είχαμε κατακτήσει και τώρα να ήμασταν σε μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Εμείς οι παίκτες το δημιουργήσαμε, εμείς οι ίδιοι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το διορθώσουμε και να το ξεπεράσουμε γρήγορα».

Η Δόξα ηττήθηκε στο Αίγιο χωρίς αντίσταση, κάτι που έχει συμβεί ξανά. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Δεν θα την χαρακτηρίσω εύκολη ήττα. Και σε αυτή την περίπτωση ήμασταν σε μια κακή μέρα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, αλλά δεν μας έβγαινε τίποτε. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε σημείο που δεν το περιμέναμε και από εκεί και μετά, παρότι το προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλωνας Πόντου...

«Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση των δύο αντιπάλων και αυτό έχει να κάνει με τα όσα προηγήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια αντιπαλότητα ανάμεσα στους φιλάθλους μας και στους φιλάθλους των αντιπάλων. Εμείς οφείλουμε να το λάβουμε αυτό πολύ σοβαρά υπόψιν, γιατί κατά κύριο λόγο είναι ένα θέμα γοήτρου. Συνεπώς πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και να την πάρουμε. Το τρίποντο θα είναι καλό για την ψυχολογία μας, αλλά και για την ιστορία της ομάδας».

Ποια είναι η εκτίμησή σου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Από εδώ και πέρα ο στόχος είναι ένας. Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή. Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε και χωρίς περιττά λόγια, μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει ένας κόσμος που θέλει να του δώσουμε χαρά κι εμείς, δυστυχώς, τον έχουμε πικράνει. Και ένας πρόεδρος που αξίζει να πάρει τα καλύτερα, γιατί μας δίνει τα πάντα».

Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου στη Δόξα;

«Δε μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι έχω δώσει ελάχιστα μέχρι τώρα από αυτά που εγώ θα ήθελα να είχα δώσει γι' αυτή την ομάδα, για τον πρόεδρο και για τον κόσμο. Είχα ένα τραυματισμό που με έφερε πολύ πίσω. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά ακόμη. Υγεία να έχουμε και με δουλειά και υπομονή όλα θα πάνε προς το καλύτερο».

Τι θα ήθελες για την επόμενη χρονιά, ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω στην Δόξα. Αυτό που έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα είναι κάτι το ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο. Είναι τιμή να ανήκεις σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Πέρα από αυτά είναι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουμε. Πραγματικά πολύ δύσκολο να τις βρει εύκολα ένας ποδοσφαιριστής, ειδικά τώρα, στην εποχή της κρίσης που ζούμε. Αυτή η ομάδα είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όποιον την αγαπάει και του ανταποδίδει με πολύ ζεστό τρόπο τη δική της αγάπη. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί είναι οι παίκτες άλλων ομάδων που θα ήθελαν να είναι παίκτες της Δόξας Δράμας και να έχουν ένα πρόεδρο σαν τον κ. Γιάννη Μπύρο».

Το μήνυμα σου στον κόσμο της Δόξας...

«Τον έχουμε στεναχωρήσει πολύ φέτος. Όμως, ειδικά με τον Απόλλωνα, θα ήθελα να έρθει στο γήπεδο για να τον έχουμε στο πλευρό μας. Είναι η δύναμή μας. Είναι μεγάλη υπόθεση να πας σε μια ξένη έδρα, να κοιτάζεις στην κερκίδα και να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους, που σε στηρίζουν. Μαζί, λοιπόν, θα παλέψουμε για τη νίκη και στο τέλος θέλω να τους την αφιερώσουμε».

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep