«Χάσαμε έδαφος στα εύκολα»

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες μίλησε για την πορεία της Δόξας Δράμας, τα λάθη της φετινής χρονιάς, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Χοσέ Μαρία Κάσες μίλησε για την πορεία της Δόξας Δράμας, τα λάθη της φετινής χρονιάς, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συνέντευξη του Χοσέ Μαρία Κάσες φιλοξενεί το ειδικό ένθετο της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Την αυτοκριτική του έκανε ο Χοσέ Μαρία Κάσες τόσο για την ομάδα, όσο και για τον εαυτό του και τα πολλά προβλήματα που βγήκαν μέσα στην χρονιά. Ο μέσος των «μαυραετών» μάλιστα ξεκαθάρισε πως η συζήτηση για την παραμονή του, ή όχι στην ομάδα την νέα σεζόν θα πρέπει να γίνει με καθαρό μυαλό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χοσέ Μαρία Κάσες στο ειδικό ένθετο που ετοίμασαν οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/4) με τον ΟΦΗ:

«Λέγεται Χοσέ Μαρία Κάσες! Το όνομά του έχει αποθεωθεί πολλές φορές από τον κόσμο της Δόξας, όσες φορές σημείωνε γκολ ή έκανε κάποια από τις θεαματικές ενέργειες που συνηθίζει στο παιχνίδι του. Ο Ισπανός συμβολίζει το ποιοτικό κομμάτι στην φετινή ταυτότητα των «μαυραετών».
Ο Κάσες αποτελεί το μεγάλο απόντα από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο ίδιος επιβεβαιώνει την πικρία του που δεν αγωνίζεται στο πλευρό των συμπαικτών του:

«Πάντα είναι δύσκολο, όταν υπάρχει μπροστά ένα ντέρμπι και δεν μπορώ να παίξω. Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια και ένα περισσότερο όταν είναι σημαντικό. Τώρα που δεν έχω τη δυνατότητα, είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος».

- Ποια είναι η γνώμη σου για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Περάσαμε καλές και κακές στιγμές, είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά τώρα είμαστε σε καλό δρόμο. Ξεπεράσαμε το κακό διάστημα και τώρα είμαστε στην προσπάθεια να κλείσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς και καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ότι το παιχνίδι στην Κρήτη ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ κακής μέρας της ομάδας».

- Πού θεωρείς ότι χάθηκαν οι δύο πρώτες θέσεις;

«Δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν και οι άλλες ομάδες. Κάποια παιχνίδια είναι πιο δύσκολα και άλλα πιο εύκολα. Ο Άρης και ο ΟΦΗ είχαν περισσότερες νίκες και δημιούργησαν αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Εμείς χάναμε βαθμούς όταν αυτοί κέρδιζαν. Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, είχαμε μια αλλαγή προπονητή και χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε. Μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό τα παιχνίδια στην Δράμα με Παναιγιάλειο, Αιγινιακό, Κισσαμικό, όπου χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι συνολικά μας στοίχησαν σε ψυχολογία και αγωνιστική απόδοση.

Για όλες αυτές τις απώλειες υπήρχαν διαφορετικές αιτίες, αλλά κυρίως η κακή μέρα, η κακή εμφάνιση, που είχαμε εμείς σαν ομάδα. Τώρα προσπαθούμε να επανακάμψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον στην Δόξα;

«Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμη. Είναι νωρίς. Προσωπικά είμαι πολύ καλά στην Δράμα, μου αρέσει η πόλη και η ομάδα. Δεν είναι όμως η ώρα να μιλήσουμε για αυτά. Δεν ξέρω πρώτα απ' όλα αν θα με θέλει η ομάδα να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι που θα το δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα είναι ο σωστός χρόνος».

Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης;

«Μας βοήθησε πολύ στη διάρκεια της χρονιάς. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τον κόσμο να σε βοηθάει στα δύσκολα, στις κακές στιγμές, όταν είσαι σε κακή ημέρα. Εκεί χρειάζεται η βοήθεια τους. Ήταν φορές που μας βοήθησαν, αλλά και κάποιες άλλες όπου μπορούσαν περισσότερο. Πάντως είναι σημαντικό όπου πας να έχεις τους δικούς σου φιλάθλους δίπλα σου».

Ποια η άποψή σου για τον Γιάννη Μπύρο;

«Για τον πρόεδρο μας, εγώ προσωπικά έχω να πω μόνο καλές κουβέντες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα και μέχρι τώρα, βλέπω έναν πρόεδρο να είναι συνέχεια δίπλα μας και να κάνει ότι είναι το καλύτερο. Το λέω χωρίς καμιά επιφύλαξη ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους προέδρους στο ποδόσφαιρο».

Φέτος ταλαιπωρήθηκες από πολλούς τραυματισμούς...

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει για τους τραυματισμούς μου. Αν μπορούσα να το ξέρω θα τους είχα αποφύγει. Σίγουρα είναι θέμα κακής τύχης. Είχα πολλές ατυχίες που αν δεν υπήρχαν, θα μπορούσα να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα μου».

Πώς ακτινογραφείς την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει όλοι μαζί, σαν ομάδα, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με τη στήριξη του κόσμου να κρατήσουμε τους βαθμούς της νίκης».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep