«Το όνειρο ξεκίνησε στην Πάτρα»

Ο Ανδρέας Σάμαρης θυμήθηκε την εποχή που ήταν στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. Ο Ανδρέας Σάμαρης θυμήθηκε την εποχή που ήταν στις ακαδημίες της Παναχαϊκής.

Ο Ανδρέας Σάμαρης θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν στις ακαδημίες της Παναχαϊκής και μέσα από τις αναμνήσεις τους μιλά για εκείνα που τον έκαναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο.

[googlead][/googlead]

Με την ευκαιρία μιας ημερομηνίας – σταθμός για τον ίδιο, ο Ανδρέας Σάμαρης έβγαλε από το «συρτάρι» μια φωτογραφία από τότε που ήταν αρχηγός στις ομάδες νέων της Παναχαϊκής και την συνόδευσε με ένα πολύ ωραίο κείμενο στην σελίδα του στο Instagram

«Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι μου στο ποδόσφαιρο και την ίδια μέρα, 11 χρόνια μετά, στις 10/4/2007, υπέγραψα, γεμάτος όνειρα, το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της πλης μου, την @fcpanachaiki1891! Ακόμη 11 χρονια μετά, έχω κατακτήσει 9 τίτλους σε Ελλάδα και Πορτογαλία, φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και τα όνειρα δεν σταματάνε εδώ! Νιώθω τυχερός που μπόρεσα μέχρι σήμερα να πραγματοποιήσω πολλά από αυτά, να μαζέψω εμπειρίες και μαθήματα ζωής, αλλά και να δώσω όλο μου τον εαυτό στο ποδόσφαιρο και που μέσα από αυτό το ταξίδι έγινα καλύτερος ως άνθρωπος. Το ταξίδι συνεχίζεται».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep