«Άλλη αίσθηση το "Γεντί Κουλέ"»

Ο Δημήτρης Μαχαίρας αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ, τον Δημήτρη Μάνο, ενώ τονίζει ότι όλοι οι συμπαίκτες του μπορούν να παίξουν στη Super League

[googlead][/googlead]

Για τη μοναδική εμπειρία του «Γεντί Κουλέ» («άλλη αίσθηση» όπως αναφέρε χαρακτηριστικά), τον τοπ σκόρερ Δημήτρη Μάνο, αλλά και το μυστικό του φετινού ΟΦΗ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Δημήτρης Μαχαίρας που ήρθε και «κούμπωσε» κατευθείαν στην ομάδα ως μεταγραφή Ιανουαρίου.

Τόνισε μάλιστα πως όλοι οι συμπαίκτες του μπορούν να αγωνιστούν στη Super League και αναγνώρισε με τη σειρά του τη συμβολή τού προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Δημήτρη Μαχαίρα στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ:

-Εχεις αποκτήσει και εσύ χαρακτηριστικά Κρητικού. Παίζεις λες και είσαι παίκτης του ΟΦΗ, όχι τρείς μήνες αλλά δέκα χρόνια…
«Παίζει ρόλο και ο προπονητής σε αυτό. Μας έχει κάνει μια οικογένεια. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Από τους παίκτες, από τη διοίκηση, για να φτιαχτούν τα προβλήματα που υπήρχαν. Εχουμε κάνει ένα εκπληκτικό σερί με 12 νίκες».

-O OΦΗ δείχνει και στοιχεία ομάδας, που δεν τα βλέπουμε ούτε στην Σούπερ Λιγκ. Φαίνεται ότι είναι μια καλά δομημένη ομάδα…
«Θεωρώ ότι σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και ότι έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Αυτό μας το έχει περάσει και ο προπονητής μας. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Εγω παίζω για παράδειγμα στο κέντρο. Παίζω και για τον Παπαστεριανό που είναι τραυματίας και έχει κάνει και αυτός εξαιρετική χρονιά. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω στην ομάδα για να υλοποιήσει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ».

-Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Είχε υπομονή και επιμονή και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει…
«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σύλλογο. Εχει παίξει πολλά χρόνια στον ΟΦΗ του Γκέραρντ. Δουλεύει πολύ για την ομάδα και την βάζει πάνω από όλα. Πάνω και από το δικό του εγώ, βάζει την ομάδα».

-Εγιναν τον Ιανουάριο προσθήκες στην ομάδα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο…
«Σίγουρα. Εμένα από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα, οι παίκτες με αγκάλιασαν. Λες και τους ήξερα χρόνια! Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί. Εχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Εχουμε και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, όπου και αν παίζουμε. Είτε είναι στο "Γεντί Κουλέ", είτε είναι εκτός έδρας, είναι πάντα εκεί. Είτε μας βγαίνει το παιχνίδι, είτε ότι πάλι είναι εκεί για μας. Εμείς δίνουμε το 100% στα παιχνίδια και ο κόσμος το εκτιμάει».

-ΟΦΗ και Αρης μας έχουν πείσει όλους ότι είναι οι δυο ομάδες, που αξίζουν να ανέβουν…
«Τα φαβορί ήταν από την αρχή ο ΟΦΗ και ο Αρης. Είναι μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Η Παναχαική προσπάθησε, αλλά πλέον η διαφορά είναι μεγάλη. Μακάρι να μπορέσουν στο μέλλον και ομάδες όπως η Παναχαική και η Δόξα Δράμας, να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκ».

-Πως είναι η ατμόσφαιρα για ένα παίκτη να παίζει στο "Γεντί Κουλέ"…
«Είναι άλλη αίσθηση! Ο κόσμος του ΟΦΗ διψάει να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα πραγματικά».

-Εχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τον συμπαίκτη σου, το Δημήτρη Μάνο…
«Εκτός του ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και ένα πολύ καλό παιδί. Τον διακρίνει ο σεβασμός. Του εύχομαι να έχει υγεία και να σκοράρει, γιατί αυτή είναι η δουλειά του, να βάζει γκολ».

-Πιστεύεις ότι ο θόρυβος γύρω από το όνομα του, τον έχει αποσυντονίσει;
«Δε νομίζω. Μάλλον τον εμψυχώνει για να δώσει το κάτι παραπάνω. Σε αυτήν την ομάδα αναδείχθηκε, σε αυτήν έβαλε τα γκολ. Δείχνει το ποιος είναι. Σκοράρει, δουλεύει, προσφέρει στην ομάδα. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να είναι δυνατός, αλλά και να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του».

-Για το αν υπάρχουν παίκτες από την Football league που μπορούν να παίξουν στην Σούπερ Λιγκ:
«Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Από την ομάδα μου, όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν στην Σούπερ Λιγκ. Όλα τα παιδιά έχουν περάσει από την κατηγορία και την ξέρουν. Γιατί όχι να μην μπορούν να αγωνιστούν και στην Α' Εθνική».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep